Жените от тези 6 зодии са истински магнит за мъже – виж защо

18164

Всяка дама притежава скрито оръжие, с което покорява мъжете. Представителките на тези 6 зодии, обаче са просто неустоими за силния пол. В какво се крие техния магнетизъм?

Скорпион – тези дами са страстни, предизвикателни, истински авантюристки, които притежават безмерно обаяние и чар. Известни са със своята жажда за нови неща, което ги прави още по-интересни в мъжките очи. Когато са в сериозна връзка, са лоялни към партньора, грижовни и подкрепящи. Истински жени-мечти!

Лъв – лъвиците се отличават от представителките на останалите зодии, защото винаги искат да са в центъра на купона. Те са диви, сексапилни, очарователни! Привличат мъжете със своята увереност, сила, красота и стремеж към върха. Винаги преследват целите си и ги осъществяват с цената на много усилия и силна воля. Истински царици, които имат нужда от време на време да бъдат обикновено слаби момичета, спасявани от своя цар.

Стрелец – тези дами стрелят право в целта и други пропускат да завладеят сърцето на своя избраник. Авантюристи по душа, техният приключенски дух е просто заразителен! Те са абсолютно непредсказуеми, което привлича мъжкия интерес още повече. Общителни, мили и много забавни, тези дами са истински магнит за мъже. Умеят да боравят с думите, имат отлична логика и винаги могат да се защитят, изразявайки позицията си по даден въпрос, което между другото винаги правят.

Козирог – дори на пръв поглед да изглеждат като ледени кралици, тези дами са прекрасни принцеси с големи сърца, които дават всичко за своя любим. Те са грижовни, добросърдечни, всеотдайни. Стилни, интелигентни и трудолюбиви – те притежават всички качества на мечтаната жена и обикновено винаги са заобиколени от множество мъжки погледи. Въпросът е кой е най-достойният за тяхното сърце.

Водолей – те са изключително упорити и държат да се справят сами в трудни ситуации. Рядко искат помощ, защото са достатъчно силни и смели, за да се изправят срещу проблемите. Дами, които доказват, че може да им се има доверие, дами даващи подкрепа и раздаващи се за хората на 100%. Те са креативни личности и времето, прекарано с тях винаги е забавно. Ето защо, мъжете обичат да бъдат в тяхната компания.

Риби – чувствителни и емоционални до болка, тези дами са истински душички! Толкова нежни, мили и чаровни, че никой не мъж не може да им устои. Те са сериозни и лоялни. Мъжете знаят, че могат да им вярват. Дават всичко за човека до себе си, радват се на малките неща от живота и не се интересуват от материалното. За тях любовта е над всичко. Обичат безгранично и не искат нищо в замяна.