Защо жените харесват женени мъже

1
9339

Оказва се, че в днешно време все повече жени нямат нищо против това да се срещат с женени мъже и дори го предпочитат. Според едно проучване 90% от жените имали интерес към един мъж ако бил женен и 59% към същия, ако той е сам.

Да си представим Мария – млада, привлекателна, умна и успешна жена. Тя си признава, че отчаяно иска брак и деца. Защо тогава би губила време си с Георги – женен млад баща на две момчета, който няма абсолютно никакво намерение да изостави жена си? Дали при запознанството им тя е търсела някой красив и умен, или за вече обвързан човек и романс без никаква отговорност?

Дали женените мъже са предпочитани, защото имат повече опит? Дали защото ги виждаме като способни на това да се обвържат? Дали ги искаме повече, защото някоя друга вече ги има? Все пак, нали чуждото ястие винаги изглежда по-вкусно. Ако някой друг го иска, значи вероятно си струва.

Няма прост отговор на този казус. Освен това, в нашето модерно общество някои хора искат щастливи дълги връзки и емоционална и финансова сигурност, а други нямат интерес в това да формират семейство и да имат деца. Все повече са хоата, които искат нещо повече от забивка за една вечер, но не искат да се нагърбят с връзка, която изисква отдаденост към другия.

Цялата ситуация е много иронична. Ако той изневерява на някого с теб, значи не може да му се вярва и не е особено честен. Освен това няма уважение към човека до себе си, няма как да си му приоритет и в почивните дни и по празници винаги ще е със семейството си. Защо ти е?

За някои жени, връзката с женен мъж им дава пространство да дишат свободно. Не трябва да се обвързват и няма проблем ако срещнат някой друг или просто загубят интерес.

Освен това, цялото това промъкване и криене носи известна тръпка. Сексът е по-страстен, защото е главната цел на срещите ви. В цялото това нещо има много повече адреналин и е много по-възбуждащо от това да отидеш на обикновена среща за кафе. Просто е доста по-забавно човек да е лош и да се държи неприлично.

Освен това, ако изневерява с вас, значи не изневерява на вас. Пък и това да си с женен мъж носи на някои жени увереността от това, че са по-добри от другата жена и ги кара да се чувстват по-силни и могъщи.

1 COMMENT

  1. Това са пълни глупости!Една умна.привлекателна ,млада и успешна жена,разбира се,че ще предпочете свободния мъж,без деца!Само една глупачка,може да „хлътне“ по женен мъж!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here