Защо мъжете изневеряват?

0
905

Все още се води дебат на тема кой изневерява повече – мъжете или жените. Но каквито и да са резултатите, едно е сигурно- никой не иска партньорът му да кръшка.

На въпросът защо мъжете ни изневеряват може да отговорим така: „Винаги има причина за поведението на силните ни половинки!“ Мъжете имат една  „обща болест“, която се казва изневяра и им се случва доста често. При едни е моментно, при други системно, при трети – целенасочено. Ето някои от причините, поради които мъжете предпочитат чужди жени:

Постоянната женска ревност

Много често изневярата на мъжа е провокирана от ревността на жената. Особено когато тя я прекалена. Да правите проблеми на половинката си, защото разговаря по телефона с някоя колежка или пък иска да се види с някоя приятелка, само защото е жена, е изключително досадно. Кой обича такава ревност?

Всичко трябва да си има граници. Мъжете предпочитат половинки, които им вярват, имат им доверие и не ги следят постоянно с кого разговарят или си пишат. Нима вие си нямате приятели от противоположния пол? Това е напълно нормално. Заради такава досадна ревност, мъжете много често изневеряват на жените си.

Затова не трябва да казвате или показвате, че изпитвате постоянна ревност. Мъжете обичат силните жени и появата на лек характер и невъзможност да контролирате емоциите си ги отблъсква.

Нужда от промяна и нещо различно

Чест проблем на сериозните връзки е рутината. Отивате на работа, връщате се изморени, вечеряте, почти не си говорите, лягате и все по-рядко правите интересни неща заедно.

По този начин някой от двама ви лека-полека се захласва в едно, второ или трето излизане, започва да му харесва и изведнъж се стига дори до изневяра. Вариантът да не се стигне до там е да разнообразите връзката си, да си говорите повече, да се забавлявате и по-често да питате мъжа си от какво има нужда.

Физическо привличане

Понякога изневярата на мъжете просто е в кръвта им и ние нямаме никаква вина за това. Някои представители на силния пол просто обичат да се заглеждат по чужди жени. Това разбира се, не говори нищо добро за тях и трябва да стоите далеч от такива мъже.

Ако вашият мъж по принцип е верен и много ви обича, също е възможно да бъде привлечен от някоя друга жена. Виновни затова са моментните хормони на мъжа ви, когото вие сама бихте могла да вразумите. Направете му изненада, променете нещо във връзката си, обърнете му повече внимание, защото може би точно от това има нужда!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here