Защо повечето жени не могат да се доверят на мъжете?

0
872

Нормално е да чуеш жена да казва, че изобщо не вярва на мъж. Доверието не се печели лесно и не идва естествено. Става въпрос за това да бъдеш нещо повече от добър и честен човек. Трябва да докажеш колко си сериозен чрез действията си.

Никак не е лесно да спечелите доверието на жената. Нужна е последователност в честността и искреността. Затова в тази статия ще ви споделим защо жените не се доверяват лесно на мъжете.

1. Поради минали преживявания

Всички имаме минало – това е, което определя кои сме сега. Има обаче случаи, когато след измама и любовна драма жените се страхуват да се влюбят отново. Те не искат да бъдат наранени. Трудно се доверяват на мъже, защото все още мислят, че всички са еднакви и всеки може да ги измами. Въпреки това, обаче, трябва да запомните, че има и истински мъже, които никога няма да ви наранят.

2. Поради това, което чуваме от нашите приятели

Приятелството с мъж е едно от най-лесните удоволствия в живота, защото можеш да разговаряш и да общуваш с човека без драми и ще ти е много забавно. Друго предимство да имаш приятели мъже е, че винаги когато имаш нужда от съвет, може да се допиташ до тях. От тях ще разбереш как мислят мъжете и до колко са сериозни в намеренията си.

3. Защото мъжете обичат да флиртуват

Жените си мислят, че повечето мъже обичат флирта и почти никога нямат сериозни намерения към тях. Рядко се среща човек, който да подходи с уважение към една жена в бара. Именно затова нежния пол трудно се доверява на мъжете.

4. Защото повечето мъже само говорят, но не действат

Думите са само думи. Много често мъжете ги изричат с лекота. Действията обаче ще ви кажат всичко, което трябва да знаете. Доверието се печели, когато действията отговарят на думите. Трябва да призная, че в това поколение повечето мъже са силни само на думи, особено ако все още сте на етап запознанство или ухажване. Как една жена да се довери на мъжете, когато вижда колко малко от тях действат, а колко много – само говорят.

5. Защото не виждат искреност в техните очи

Най-искрените чувства трудно могат да бъдат изразени с думи. Трябва да положите малко усилия, за да го покажете. Не става въпрос за това колко добре изричате тези три думи и осем букви или колко често го правите. Важното е колко сте искрени в това, което казвате.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here