За каква жена никога няма да се ожени според зодиакалния му знак

0
6203

Овен – никога няма да бъде със срамежлива и сдържана жена. Не иска някой, с когото сякаш ще пропуска от приключенията, които живота предлага. Има нужда от уверена дама, а не от несигурна в себе си.

Телец – никога няма да се отдаде на човек, който е прекалено агресивен. Понеже има проблеми с ревността, никога няма да се отдаде на дама, която все още изпитва чувства към бившите си или която играе игри.

Близнаци – няма да ви направи своя жена, ако сте скучна и не сте особено образована. Близнаците обичат да комуникират и скуката истински ги плаши. Ако не се чувствате добре сред хора, едва ли имате бъдеще с този мъж.

Рак – няма да бъде с човек, който не е чувствителен. Ако не чувства, че може да ви вярва, забравете за брак с този мъж.

Лъв – ако сте многознайка и прекалено надута, Лъвът никога няма да е ваш. Освен това, той мрази скандалите и драмата и няма да е с жена, с която връзката е само спорове.

Дева – няма да се обвържат с жена, която не обръща внимание на дейталите и не спазва правилата. Ако причинява прекалено много драми и главоболия – значи не е за него.

Везни – никога няма да обмисли бъдеще с жена, която няма маниери и обноски. Ако сте злобна и се карате с него, не чертайте общото ви бъдеще заедно.

Скорпион – ако една жена има нужда от много пространство и не си пада по обвързването, значи тя не е за него. Той не харесва повърхностните отношения и ги избягва на всяка цена.

Стрелец – ако е прекалено нуждаеща се, няма как да са заедно. Той обича свободата и приключенията и няма как да сключи брак с човек, който сякаш го задушава.

Козирог – никога няма да се ожени за жена, която иска да е навън и да купонясва през цялото време. Ако тя не обича хармонията и спокойствието на дома си, значи пътищата им ще се разделят.

Водолей – ако тя е много примерна, няма да го привлича. Той не си пада по прекалената емоционалност и близост и не обича да го затварят в клетка. Ако тя е прекалено емоционална, той няма да има бъдеще с нея.

Риби – той е мечтател, следователно няма работа с някоя прекалено практична дама. Иска романтика, а не разум. За съжаление, Рибите често имат репутацията да избират грешните хора и да се обвързват с тях.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here