Зодиите с най-силно чувство за отговорност

1
12589

Чувството за отговорност е добро нещо. Но в някои знаци на зодиака то приема много странни форми, кара ги да се чувстват виновни за всичко, което се обърка в тяхната среда.

Те поемат отговорност дори и за неща, които нямат нищо общо с тях. Да живееш с чувство на вина е възможно, но не е особено забавно. Вижте кои са зодиите с този проблем:

Рак

Тези зодиакални знаци са твърде притеснени от всичко, което се случва в тяхно присъствие. И са твърдо убедени, че те могат да повлияят на развитието на почти всяка ситуация. Следователно, ако нещо се обърка – това е лична грешка в поведението на Рака и сега той лично трябва да страда за всичко.

Дева

Девата има истинска мания – да контролира всичко, което й се случва. Девите доста успешно подреждат живота си в някакви рамки, но ако се сблъскат с живота на други хора, който не са в състояние да контролират толкова ефективно, те се чувстват ужасно и виновни за това. И по навик започват да вярват, че не са успели да направят всичко както трябва.

Козирог

Козирозите винаги си мислят, че могат да направят нещата по-добре следващия път. Следователно те изключително рядко са доволни от резултата от работата си. Същото важи и за ситуацията. Козирогът чувства, че „можеше да се справи по-добре“. Но той сякаш не е успях да се контролира, пропуснал е редица подробности. Което допълнително изостря и без това много песимистичния характер на Козирога.

Скорпион

Малко хора знаят това, но Скорпионът редовно изпитва своята вина за събитията, които са се случили. Той смята, че е длъжен да насочи всички в правилната посока, да реши проблема и да помогне на другите. Но винаги се обвинява, че не го е направил и това го съсипва.

Везни

Везните имат много странно чувство за вина. Когато в дадена ситуация те направят някакви малки, незначителни грешки, за които другите зодии биха забравили веднага, Везните започват да се чувстват зле и виновни за всичко. Така че най-малките нарушения рискуват да се превърнат в голям комплекс за вина.

Риби

Вината на Рибите е постоянна. Просто трябва да разберете от какво точно страдат в момента. Сякаш на Рибите не им е интересно, ако не страдат- кой ще се притече на човек, който не страда? Кой ще го утеши и успокои? И кой ще поеме върху себе си част от тази вина, дори и да е измислена? При  Рибите всичко е много добре обмислено в това отношение.

1 COMMENT

  1. Звярът в джунглата е звяр и в живота. Различното при Лъвовете е, че те не демонстрират силата си, а я пазят вътре в себе си. Това не ги прави по-малко силни, а напротив – изненадва враговете им и хората, които не им мислят добро. Представителите на тази зодия са добри по душа и никога не използват силата си с лошо. Те са закрилници и пазят близките си като зеницата на окото си. Влизат в много големи битки и винаги излизат победители накрая.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here