Истинската причина защо ви зарязват според зодиакалния ви знак

17214
Посвещава се на успелите мъже… и техните силни жени
Снимка - Pixabay

Чудите ли се защо често разбиват сърцето ви и какво кара хората да си тръгват от вас? Работете над следните изброени негативни страни на характера си, за да имате дълги и щастливи връзки, изпълнени с баланс и хармония.

Овен
Вие сте много независими и вглъбени в себе си. Отначало това поведение е сладко, но после сериозно започва да дразни половинката ви. Вашата импулсивност създава проблеми, когато във връзката трябва да се направи някакъв компромис.

Телец
Вие сте изключително инатливи и злопаметни. Дълго след като някой се е извинил, все още споменавате и се сърдите за постъпката му. Това е много изтощаващо за другия човек.

Близнаци
Вие обожавате да флиртувате и ви е много трудно да сте в моногамна връзка. С отворените връзки се справяте отлично, но ви е трудно, когато партньорът ви ви иска само за себе си.

Рак
По принцип сте независими, но във връзка прекалено много се вкопчва те в другия. Това след време започва да го задушава, защото се опитвате да го контролирате.

Лъв
Вие сте много лоялни, но и имате огромно его. Способни сте да спорите с часове, за да докажете, че сте прави. Това е много изморително за човека до вас.

Дева
Вие сте много аналитични и прекалено много обмисляте чувствата си и тези на половинката си. Дори най-малкото неразбирателство ви кара да виждате връзката като нямаща бъдеще, дори проблема да е лесен за решаване.

Везни
Вие сте големи идеалисти и постоянно искате да поправяте нещо, включително партньорите си. Това е много грешен подход, защото повечето хора не искат да променят нищо в себе си.

Скорпион
Вие сте много срастни и сексуални, но и прекалено контролиращи. Често ревнувате изключително много половинката си, без да има причина за това.

Стрелец
Вие сте много големи приключенци и обожавате веселието. Вашият проблем е, че имате невъзможно високи очаквания и изисквания към партньорите си.

Козирог
Вашето доверие се печели много трудно, човек трябва да има много търпение и постоянство, за да разруши стените, които сте изградили около себе си. За жалост, не всеки има толкова много воля.

Водолей
Вие сте много умни и не се притеснявате да кажете каквото ви е на ума. Това понякога действа много обезкуражаващо на човека до вас и дразни доста.

Риби
Вие сте много емоционални и за съжаление често въздишате по стари любови, в следствие на това очаквате новите ви партньори да се държат като старите, което е невъзможно.