Истинската причина защо сте сама според зодиакалния ви знак

0
6607

Овен – Вие сте прекалено вглъбена в себе си и това понякога досажда на околните. Трябва да смекчите егото си и от време на време да сте склонна да правите компромиси за околните.

Телец – Не си мислете, че щом сте се събрали с някого, можете да станете мързелива и да неглижирате връзката и външния си вид. Освен това, понякога сте много злопаметна, което след време буди враждебност.

Близнаци – Много е объркващо човек да е във връзка с вас, защото често сменяте поведението си и отношението си към нещата. Човек никога не знае какво да очаква.

Рак – Прекалено рано започвате да говорите за брак и деца и човекът до вас се плаши. От време на време сте прекалено нуждаеща се и зависеща от другия човек и започвате да го задушавате.

Лъв – Вие обичате да спорите и така показвате, че ви пука. Това, обаче, обърква партньорите ви и понякога се уморяват от постоянните кавги. Да сте прави не е толкова важно, колкото да задържите човека до себе си.

Дева – Толкова сте срамежливи, че човекът срещу вас никога не знае дали сте заинтересовани. Освен това, понякога се отказвате прекалено бързо и не се борите за връзката си, ако има дори много малък проблем.

Везни – Да се излиза с вас е кошмар, защото постоянно се опитвате да поправяте и подобрявате хората около себе си. Постоянно се влюбвате в грешните хора, защото искате да ги направите по-добри и вярвате, че можете.

Скорпион – Понякога имате тенденцията много да мрънкате във връзката. Освен това или давате всичко от себе си, или нищо, което много рязко намалява потенциала на една връзка.

Стрелец – Имате преклено високи стандарти. Да, заслужавате най-доброто и не бива да се задоволявате с по-малко. Все пак, няма перфектни хора и трябва да го осъзнаете.

Козирог – Човек трябва да работи много, за да спечели доверието ви. Отнема време и постоянство. Много хора нямат тази воля и често пъти започват да се дразнят и се отказват от вас.

Водолей – Имате твърдо мнение по всеки един въпрос. Това е сладко и доста впечатляващо, но ви докарва постоянни конфликти, които след време могат да са разрушителни за една връзка.

Риби – Прекалено често избирате грешните хора и в последствие оставате наранени и използвани. Освен това, много пъти запазвате чувствата си към бившите след края на връзката и това много пречи на новите хора в живота си. Това е достатъчна причина, за да се откажат от вас.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here