Каквато си ти, такъв мъж ще имаш до себе си

0
8691

Хората сме устроени така, че да се избираме първо на подсъзнателно ниво. И то, избираме човекът, който е огледало на самите нас. Особено при дамите, това е силно изразен процес – мъжът до нея е нейно отражение.

Неслучайно, когато сърцето ви иска някого и ако той не ви обърне внимание, чувствата сякаш стават още по-силни, докато тази любов се превърне от несподелена във взаимна, било то със същия човек или с някой друг, притежаващ характеристики, които подсъзнанието ви търси.

Когато застанете сами пред себе си и осъзнаете какви качества и недостатъци притежавате, когато сте честни първо със себе си, тогава връзката ще бъде пълноценна и истинска. Защото в това е смисълът на любовта – да градите, да се учите, развивате и израствате заедно. Да сте по-добри хора, което сте едно цяло.

Когато се дразните и ядосвате на негов недостатък, навик, черта от характера, много вероятно е вие да притежавате същата. Вероятно ядът е настроен към вас самите, не пряко към него, но ще ви е необходимо време, за да го осъзнаете.

Мъжете трябва да запомнят едно: жената има нужда да се почувства жена в пълния смисъл на думата. Голяма част от дамите са силни, независими, стабилни и нямат време за типичните женски неща, съответно и за партньор, който да ги кара да се чувстват така.

Те са принудени да бъдат такива, заради съвремието, в което живеем. Една силна жена има отчаяна нужда се бъде слаба на моменти, да получи букет цветя, мил жест, дума, грижа и нежност.

Днес, обаче, сякаш по-голямата част от господата търсят безпомощни и хленчещи момиченца. Може би те са по-удобни или подходящи за временна авантюра.

Тук, ключов момент е фазата, в която човек се намира. Ако търсите временни увлечения, ще привлечете такива. Ако сте готови да сериозна връзка и създаване на семейство, то подсъзнателно ще търсите точно такъв партньор. И няма да го намерите лесно, тъй като днес, повече мъже ( а и жени) се наживяват по-трудно.

Но, това не е причина да пренебрегвате себе си или принципите си. Когато знаете какво искате и как се чувствате, рано или късно, ще получите онова, което търсите и онова, което ви се полага.

Силната жена има нужда от стабилен мъж до себе си, докато неосъзнатото момиче, търси своя принц на бял кон. Ще мине време, докато тези принцеси осъзнаят, че принцовете са само в приказките. Осъзнатата жена знае, че сама трябва да избере и създаде своята приказна любов… и има силите да го направи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here