Какво в любовта ви плаши, според зодиакалния ви знак

0
12565

Овен
Много се страхувате да позволите на някой да влезе във вашия свят, да промени рутината и начина ви на живот и да му позволявате да прескочи границите ви и да стигне до сърцето ви, за да не го разбие.

Телец
Страхувате се да не станете ненужни, затова често правите саможертви в отношенията си. Хората често объркват добротата ви за слабост и ви приемат за даденост. Толкова сте щедри, че сте се срещнали с партньори, които само са ви използвали.

Близнаци
Вие се страхувате да не се загубите себе си във връзката. Вие сте склонни да гравитирате към случайни взаимоотношения и да не инвестирате прекалено много от себе си, но след като веднъж се отдадете и се влюбите в един човек, вие жертвате и давате много от себе си.

Рак
Вашата чувствителна природа ви кара да се страхувате да се разкриете. Дълбоко в себе си, вие сте несигурни и постоянно се питате дали сте достатъчно добър човек. Страхувате се, че ако наистина позволите на някого да ви опознае, той няма да ви хареса истински и ще ви помисли за слаби.

Лъв
Голям страх, който имате във връзките, е партньорът ви да спре да изпитва чувства към вас. Това се дължи главно на собствената ви несигурност. Така се страхувате от отхвърляне, че сте склонни да отблъсквате другите, преди да ви наранят.

Дева
Непрекъснато се лашкате между крайната параноя и прекомерното доверие към половинката си. Нуждаете се от човек, на когото можете да се доверите, и се страхувате да не попаднете на някого, който ще ви предаде.

Везни
Вие сте толкова уплашени от самотата, че гоните любовта, вместо да я привличате. Забавен и нелогичен е начинът, по който действате – бягате от любовта, за да не останете сами.

Скорпион
Вашият най-голям страх е страха от щастие. Взимате всичко в живота толкова дълбоко, че всичко се усеща като ситуация на живот и смърт. Това ви пречи да намирате щастието в малките неща.

Стрелец
Докато имате репутация на играч, когато става въпрос за любов, вие сте изключително отдадени. Не искате да се привързвате към някого само за да откриете, че просто нещата не вървят и не си пасвате.

Козирог
Едно от най-важните неща за вас е вашата гордост и как светът ви вижда. Ужасени сте, че любовта ще ви направи на глупак. Не искате да изглеждате слаби.

Водолей
Вие имате дълбок страх от това да бъдете отхвърлени. Това идва от високите очаквания, които поставяте върху себе си, както и от гордостта ви. Страхувате се от любов, защото това би означавало да се разкриете напълно.

Риби
Искате да избегнете това да ви разбият сърцето на всяка цена, усещали сте какво е твърде много пъти. Вие сте безусловно щедри и твърде много пъти сте имали партньори, които са вземали от вас, но не са ви давали нищо в замяна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here