Какво наистина искате в един партньор, според зодиакалния си знак

0
4740

Овен – вие цените самоувереността и независимостта. Във връзката искате равенство, затова си търсите човек, който да прилича на вас и който да може да се грижи за себе си.

Телец – трябва ви време, за да се доверите на някого. Когато това стане, ставате изключително лоялни на половинката си. Обичате да ви глезят, затова ви трябва някой, който постоянно да ви кара да се чувствате специални.

Близнаци – вие сте свободни и независими и обожавате да говорите. Обичате големите романтични жестове, както и способността на другия човек да ви изслушва и да има същата мотивация и ентусиазъм, когато говори с вас.

Рак – вие сте лоялни и човек може да разчита на вас. Требва ви време да се доверите и търсите човек, който да ви предложи сигурност и стабилност. Трябва да усещате, че в една връзка наистина можете да разчитате на партньора си.

Лъв – вие сте много самоуверени, но и егоистични. Трябва ви някой, който постоянно да ви обръща внимание и да ви възхвалява. За щастие, сте готови да направите същото за него.

Дева- вие сте много интелигентни и аналитични и си търсите половинка със същия интелект и логическа мисъл. Обичате да имате какво да си кажете с човека до вас и да споделяте знание един с друг, затова ви е нужна половинка с широка обща култура.

Везни – вие сте много гациозни и гостоприемни. Понякога, обаче, можете и да сте малко повърхностни. Търсите човек, който да се отнася по същия начин с вас, както вие с него.

Скорпион- щом става дума за привличане и любов, вие не си играете. Ако обичате, обичате с цялото си сърце и често ревнувате. Търсите си искрен човек, който няма да ви предаде и изпитва същото привличане и страст към вас, както вие към него.

Стрелец – колкото и да сте независими, във връзката си търсите сигурност. Трудно ви е да се отдадете на един човек, затова когато го направите, търсите същата отдаденост и от негова страна.

Козирог- вие сте независими и амбициозни. Трябва ви човек, който е успешен и мотивиран, защото това ви привлича.

Водолей- вие сте много свободни духове. Обожавате спонтанността и приключението, затова ви трябва половинка с жажда за живота и за пътешествията.

Риби- вие сте големи идеалисти и безнадеждни романтици. Често пъти си представяте идеалната любов и идеалната връзка. Сърцето ви ще грабне човек, който може да накара тези представи да се превърнат в реалност и да се сбъднат.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here