Какво поведение на своите партньори не биха простили различните зодиакални знаци

0
5865

Неразбирането между партньорите е често срещано нещо в повечето връзки. Различно отношение към живота, различно виждане на ситуацията и разбирането за това, кое е възможно и кое е категорично невъзможно- това са само някои от различията между хората.

Преди да вините половинката си затова, че мисли по различен начин, обаче, разберете, че всеки има система от ценности, която не винаги съвпада с вашата. Някои от различията ни зависят от зодията. А какво зодиакалните знаци не могат да простят на партньорите си, разберете сега:

Овен

Неуспехи. Да, Овенът обича да печели. Да, Овенът обича да завладява другите. Но ако думата „не“ звучи твърде често в една връзка – Овенът сериозно ще се замисли за това има ли нужда от такава упорита плячка? В началото, разбира се, това е интересно, но не и в дългосрочен план.

Телец

Изневяра. Единственото нещо, което Телец счита за наистина непростимо нещо. Традиционните семейни ценности са твърде характерни за тях. И те също се стремят да направят живота си възможно най-надежден и предвидим.

Близнаци

Лъжа. Да, самите Близнаци често лъжат по някаква причина. Но не преследвайки егоистични интереси, а защото им е интересно. Но когато се сблъскат с човек, който ще ги лъже често за лична изгода, Близнаците много бързо ще го извадят от живота си.

Рак

Предателство. Предадено доверие не се печели отново! Затова с този зодиакален знак е по-добре да внимавате и да разберете всички граници на допустимото и възможното. Но дори това няма да ви спести проблеми.

Лъв

Удари по егото му. Всяка критика, всяко съмнение, че Лъв е толкова прекрасен и идеален – всичко това може да доведе до факта той да ви напусне и да забрави за вашето съществуване.

Дева

Губене на време. За Девата целият живот е планиран съвсем ясно. И ако тя трябва да закъснее или да промени плановете си заради вас, тогава е много по-лесно да се отървете от фактора, който въвежда такава неприятна несигурност в изключително добре функциониращия и работещ механизъм на тази зодия.

Везни

Гняв и омраза. Везните не обичат грубостите. Те са добри, мили и много нежни същества. Но проявяването на тези негативни емоции прави невъзможно по-нататъшното ви съжителство заедно.

Скорпион

Предателство. Никога не изневерявайте на Скорпион – ще съжалявате! Те няма да забравят това и ще си отмъстят.

Стрелец

Манипулация и експлоатация. Стрелците с радост ще помогнат на всеки. Но само докато разберат, че сте ги използвали за лични цели. Това ще ви бъде последният момент на комуникация със Стрелец, въпреки всичко, което ви е свързвало с тях преди.

Козирог

Лоши шеги. Козирозите не разбират много добре хумора и за повечето от тях самоиронията е нещо непознато. Ето защо, бъдете много внимателни, ако решите да се шегувате – Козирогът е склонен да действа решително и радикално.

Водолей

Липса на интерес. Щом Водолеят почувства, че не се интересувате от него, той веднага ще изчезне от живота ви. Обикновено не обичат да губят време за хора, които не могат да оценят личните им качества.

Риби

Всичко. Никога няма да разберете какво  това, което ще разгневи нежната Риба. Така за един ден можете да бъдете изгонени от живота им 20 пъти и още толкова – върнати обратно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here