Какво разкрива за вас зодията ви

0
17675

Всеки от нас има добри и лоши страни. Това поддържа нещата в баланс и ни подтиква да работим, за да се развиваме и осъвършенстваме. Всеки човек има хубави качества, но и много слабости, върху които да работи.

Днес искаме да поговорим за слабостите на всяка зодия. Не го правим, за да се почувствате зле, а за да разберете по-добре върху какво трябва да работите.

Овен

Овни, с вас е много сложно. Имате големи цели и нищо не може да ви спре да ги постигнете. Впускате се с главата напред без да мислите. Такава амбиция и смелост са достойни за уважение, но понякога може да станете неприятни и да нараните хората около вас. Обърнете внимание дали не потъпквате някого, за да постигнете каквото искате и да подсилите егото си.

Телец

Телци, вродените ви лидерски качества и работна етика нямат граници. Имате несломим дух и не позволявате на емоциите да ви контролират. Понякога, обаче, може да оставите работата да ви погълне и избягвате да говорите за чувствата си, за да не сте уязвими. Използвате работата като бариета между вас и емоциите ви и това понякога ви дърпа назад. Постарайте се да се отворите за останалите и да им покажете себе си. Няма да заболи колкото си мислите.

Близнаци

Вие сте харизматични и очарователни личности. Привличате останалите като мухи на мед. Не оставяте живота да ви сломи и се усмихвате въпреки всичко. Много добри комуникатори сте и широкият ви светоглед е много привлекателен за околните. Понякога, обаче, другите хора ви писват много бързо и е възможно да ги зарежете точно когато имат най-голяма нужда от вас. Може да сте прекалено вглъбени в себе си и да не отчитате чувствата на околните. Опитайте да видите нещата през погледа на другия и бъдете открити с чувствата си.

Рак

Раци, вие сте нещо специално. Вие сте най-чувствителната и грижовна зодия и давате любовта си на всеки, който има нужда от нея. Приемате всичко много навътре и го преживявате. Това понякога може да ви попречи да видите реалността. Освен това мислите прекалено много, вместо да се насладите на момента. Опитайте се да сте по-отворени към останалите. Не позволявайте на негативните мисли в главата ви да ви попречат да живеете щастливо.

Лъв

Вие осветявате стаята щом влезете. Не е нужно да казвате нищо, просто сте уверени и хората го усещат. Обожавате да сте в центъра на вниманието и привличате хората защото сте топли и чаровни. Имате всичките качества да сте звезда, но това може да ви направи егоцентрични и зависими от мнението на околните. Недейте да се губите в това какво мислят за вас другите. Бъдете смирени и вярвайте в себе си.

Дева

Девите могат да решат всеки проблем, дори да е края на света. Те са изключително разумни и никога не позволяват на сърцето да ги води. Понякога могат да са сковани и да имат нереалистични очаквания за себе си и за останалите.

Опитайте да се пуснете по течението, вместо да контролирате абсолютно всяко малко нещо.

Везни

Вие намирате начин да държите всичко в баланс, дори да не ви се струва винаги така. Имате безгрижно и оптимистично поведение и хората ви обичат заради това. Понякога ви е прекалено трудно да вземете решение и мислите много, вместо да се вслушате в инстинктите си. Вярвайте повече в себе си и не се вглъбявайте в малките детайли.

Скорпион

Вие сте креативни и артистични и сте най-добрите любовници заради чувствената си природа. Имате някаква мистерия около себе си, която кара хората винаги да се връщат при вас, дори да е за кратък разговор. Можете да сте злопаметни като никой друг и много отмъстителни, ако някой ви нарани. Научете се да прощавате и да продължавате напред, иначе сте прекалено подвластни на действията на другите.

Стрелец

Вашата забавна и експлозивна персона привлича останалите. Не се срамувате да кажете какво мислите и имате мнение по всеки въпрос. Вие сте много спонтанни и е забавно човек да е около вас. Има случаи, в които не взимате под внимание чувствата на останалите и изглеждате емоционално дистанцирани.

Слушайте преди да говорите и подхождайте по-внимателно към чувствата на околните.

Козирог

Вие работите по-здраво от която и да е друга зодия и това ви се отплаща. Никога не се отказвате и не оставяте предизвикателствата да ви уплашат. Вие сте работохолици, поради което понякога пренебрегвате други части от живота си. Забавете темпото и се радвайте на хубавите моменти, преди да са си отишли.

Водолей

Вие сте изключително привлекателни поради жаждата си за пътувания и приключения и широката ви обща култура. Можете да говорите за всичко и интелигентността е едно от най-хубавите ви качества. Понякога сте прекалено независими и не позволявате на околните да ви опознаят. Отворете сърцето си за околните, и можете да намерите придружител за следващото си пътешествие.

Риби

Вие имате най-чистите и добри сърца и винаги се грижите за останалите. Понякога ви трябва време сами, за да се фокусирате върху хобитата си като изкуство и музика. Имате силно развито въображение и понякога ви е трудно да разберете околния свят. Недейте да се губите в мислите си и да си позволявате да живеете само във вътрешния си свят.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here