Какво разкрива зодията ви за любовния ви живот

17011
Уникални детски съвети за брака. Вижте ги!
Снимка - Pixabay

Всеки зодиакален знак има различен подход, когато става дума за любов. Прочетете, за да видите какво разкрива вашият за романтичните ви отношения:

Овен

Вие сте силни, независими и знаете точно какво искате от живота. Понякога може да изглеждате изключитено груби и невнимателни без да го осъзнавате. Имате нужда от някого, който ще внесе спокойствие в живота ви и ще ви овладее. Вие сте много амбициозни и имате нужда от човек до себе си, който също преследва целите си докрай.

Телец

Телци, понякога сте наистина изключително инатливи. Под силната ви броня, обаче, се крие чувствителна и грижовна душа. Искате някой, който също да работи здраво и да е взел живота си в собствените си ръце. Обожавате да глезите околните, но искате човекът до вас също да се грижи за вас и да ви показва любовта си. Не се изразявате добре с думи, но ви е лесно да покажете на човека до вас колко го оценявате.

Близнаци

Близнаци, вие никога не знаете какво искате от любовта. В един момент искате сериозна връзка, в другия си търсите нещо само за една нощ. Сменяте мнението си за секунди и това често дразни околните. Щом става въпрос за връзки, търсите весел и забавен човек също като вас самите. Някой, който е изпълнен с любов към живота и ентусиазъм – не някой, който би ви дърпал назад.

Рак

Раци, вие имате сложни, чувствителни и обичащи души. Много е лесно да останете неразбрани, но се влюбвате по-силно от всяка друга зодия и имате повече любов за даване от който и да е било друг. Много е лесно да ви наранят. Имате нужда от човек, който е толкова сериозен колкото и вие, а не някой, който само си играе с вас. Трябва ви човек, който да ви кара да се чувствате комфортно и в безопасност, някой който разбира и обожава чувствителността ви. Имате красива душа и ви трябва човек, който е също толкова специален.

Лъв

Лъвове, с вас шега не бива. Обожавате да сте под светлината на прожекторите и сте душата на компанията.  Въпреки че много обичате да флиртувате, искате да имате сериозна връзка. Имате много да предложите – вие сте забавни, харизматични и чаровни. Имате нужда от някой, който ще се справи с експресивната ви персона и ще ви обича такива, каквито сте.

Дева

Вие сте много аналитични и често мислите прекалено много. Имате грижовна душа и се влюбвате в добри и разумни хора. Не се влюбвате лесно – човекът отсреща трябва да ви спечели с интелект, чар и сила. Много сте капризни относно това с кого излизате, и не без причина. Чакате да срещнете специалният човек, но не се чувствате самотни междувременно.

Везни

Вие живеете за баланса и стабилността. Не обичате да правите сцени, и човекът до вас трябва да мисли по същия начин. Търсите някой, който не се страхува да бъде себе си и не обича драми. Не обичате да играете игри, търсите нещо истинско. Обичате мира и мразите сътресенията в живота си.

Скорпион

Вие сте безкрайно мистериозни. Много сте чувствителни, но рядко го споделяте. Имате силна воля, независими сте и сте изключително съблазнителни. Имате нужда от партньор, който ви взима насериозно, кара ви да се чувствате спокойни и ви оставя да бъдете себе си. Половинката ви трябва да разбира емоциите ви и да не ви кара да се чувствате виновни, че ги имате.

Стрелец

Вие сте неуморни и лесно скачате от връзка на връзка. Имате голямо сърце и ви е грижа за останалите, но сте и способни просто да си тръгнете и да изчезнете без да давате никакви обяснения. Във връзките си търсите някой, който ще ви накара да се отворите емоционално и ще има същия приключенски дух.

Козирог

Вие сте лоялен и страхотен човек, но имате навика да работите прекалено много. Трябва ви някой способен да ви откачи от работата ви и да ви принуди да разпуснете и да се забавлявате. Козирозите са обикновено сериозни и интроверти, затова ви трябва някой, който да добави хумор и свобода в живота ви – някой с тотално различна перспектива от вашата. Обичате сериозните връзки и не обичате да играете игри. Отнасяте се с половинката си като с крал/кралица и обичате да ги глезите.

Водолей

Водолейте обожават интелекта и загадъчността и ги търсят в потенциалните си партньори. Искате нещо извън рамките на обикновеното – нещо сложно и много спонтанно. Искате някой, който постоянно ще ви държи в напрежение. Някой, който винаги ще ви изненадва, щом сте си помислили, че вече ги познавате напълно. Въпреки че сте емоционално дистанцирани до известна степен, вие жадувате за връзка, която е дълбока, страстна и разбира се, изпълнена с интелигентни разговори. Много сте придирчиви щом стане въпрос за връзки, но ако обичате, то обичате с цялото си сърце.

Риби

Вие сте чувствителни, имате развито въображение и сте много обичливи. Лесно раними сте и криете емоциите си, освен ако не се почувствате наистина спокойни с някого. Вие сте непредвидими, странни и забавни, и имате нужда от някого, който ще ви балансира.