Какво разкрива рождената ви дата за вас

0
3615

Притежавате скрит талант и неподозирани от вас умения? В даден момент, се виждате черта от характера си, за която не сте и помисляли? Е, стига толкова изненади. Ето какво може да разберете за себе си (или за обекта на своите желания) според датата на раждате.

За това ще ви помогне нумерологията. Най-напред, трябва да разберете кое е личното ви число. То се получава, след като съберете числата от датата, на която сте родени.

Например: Ако сте се появили на бял свят на 20.07.1994, трябва да направите следното:  2+0+0+7+1+9+9+4=32=3+2=5 (Събирате, докато не получите едно число, в случая – 5).

Да приемем, че сте готови. Ето и какво е значението на числата:

1.Лидер – вие сте роден водач, който се справя лесно с организиране на голяма група хора. Околните ви следват и слушат. Притежавате силна интуиция. Комуникативни, отговорни и твърди сте в изграждането на позицията си в обществото.

2.Интелигентност – вие предпочитате всичко да става по мирния начин – без агресия и излишни нерви. Подхождате интелигентно към всеки проблем. Безкрайно прецизни сте във всяка ситуация. От вас би излязъл страхотен предприемач, психолог или адвокат. Умеете да си служите с думите.

3.Креативност – вие сте вдъхновение за околните! Можете да говорите увлекателно, да измисляте нови идеи непрекъснато. Притежавате силна енергия и магнетизъм, който завладява всеки от обкръжението ви.

4.Практичност – умеете да се фокусирате върху детайла и това винаги ви е от полза. Справяте се с трудности, с които другите хора не биха успехи точно заради прецизността си. Бихте могли успешно да се реализирате във финансовите области.

5.Енергичност – кипите от енергия, която пренасочване към откриване на нови светове, най-общо казано. Непрекъснато търсите, четете, откривате нова информация. Хората с лично число 5 могат да бъдат чудесни учители, археолози или учени.

6.Лоялност – това са лекарите, полицаите, учителите и всички онези, които имат огромно чувство за дълг. Те обичат да помагат и го правят винаги щом им се отдаде възможност. Прекрасни родители.

7.Мъдрост – учите бързо, запомняте лесно, притежавате аналитични възможности, които ви помагат да се справят с всяка ситуация. Креативността е ваша характерна черта.

8.Воля – амбициозни сте и умеете да се справяте с всеки проблем и предизвикателство. Някак винаги  успявате да видите светлината накрая на тунела и да я достигнете с много труд, воля и усилия.

9.Творчество – вие създавате шедьоври от всичко, до което се докоснете. Стремите се към непрекъснато развитие и го постигате. Бихте могли да получите успешна реализация в изкуствата – музика, актьорска професия, изобразително изкуство и т.н.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here