Какво ще ти каже по време на флирт според зодиакалния му знак

0
18756

Овен – „Много си секси“
Овните са много директни и когато искат някого (или нещо) просто действат. Много са самоуверени и често правят нещо преди да го обмислят хубаво.

Телец – „Бих ти направил вечеря“
Те са малко старомодни, особено по отношения на флиртовете. Обожават не само да ядат, но и да приготвят хубавата храна. Наистина вярват, че пътят към сърцето минава през стомаха.

Близнаци – „Очите ти са като морето в обачна утрин“
Те много добре си играят с думите и ги използват правилно. Ако нямате същия интелект и чувство за хумор и мисълта ви не се движи със същата бързина, ще се отегчат.

Рак – „Остави кутията. Много е тежка да я носиш“
За Раците това да се уверят че сте здрави и в безопасност е флиртуване. Може да е малко напрягащо и старомодно, но наистина им пука.

Лъв – „Коя зодия си?“
Да, това е много често използвано, но Лъвовете го считат за забавно. Стига да се смеете и да се забавлявате заедно, той ще остане покрай вас.

Дева – „Правя проучване за един проект и много ще се радвам да ти разкажа за него. Свободна ли си за кафе?“
Трудно е да се каже дали една Дева флиртува или просто говори с вас. Ако изглежда искрено заинтересован и иска да ви помогне и да ви даде съвет, най-вероятно флиртува.

Везни – „Получи ли цветята, които ти пратих? А шоколадите? Носиш ли бельо?“
Везните постоянно флиртуват с всеки, независимо дали е продавача в магазина или доктора. Ако наистина се интересуват от вас, не само ще флиртуват, но и ще ви залеят с много бройни подаръци.

Скорпион – „Здрасти“
Флиртът на Скорпиона не се крие в това какво казва, а как се фокусира само и единствено върху вас и как грее погледът му. Ако той флиртува с вас, със сигурност е заинтересован.

Стрелец – „О, харесваш Париж. Може да отидем заедно някой път“
Мъжът Стрелец постоянно търси нещо ново и иска да изпитва неща, култури и хора, които не познава. Ако планира приключение, на което да отидете заедно, сигурно флиртува.

Козирог – „Това е много известен ресторант и е почти невъзможно да си направиш резервация. За теб, обаче, мога да направя всичко“
Козирозите не са многословни и ще се опитвят да те впечатлят в това колко много усилия помагат и колко сила и влияние имат.

Водолей – „Харесвам те. Искаш ли да дойдеш с мен на протест?“
Водолеите са директни и не-емоционални. Той няма да флиртува, а направо ще ви каже какво мисли и чувства.

Риби – „Милейди, изглеждате ослепителна в тази рокля“
Рибите говорят така, когато се опитват да впечатлят някого. Опитва се да е джентълмен и да ви пренесе в някой стар любовен роман.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here