Как да го задържиш завинаги?

8945

Според съвременните клишета, ключов фактор за задържане на мъжкото внимание, е сексапилното излъчване. Днешният стереотип твърди, че трябва да изглеждаш като жена от модно списание, за да привлечеш представителите на силния пол. Да, ама не. Разбира се, че трябва да се грижиш за себе си, но това е характерно за всяка себеуважаваща се дама.

Други са факторите, обаче, които приковават и задържат мъжкото внимание. Ето какво трябва да притежаваш, за да го накараш да бъде до теб завинаги.

1.Заемай собствена позиция и не се страхувай да я изразяваш – остави интригите настрана, бъде жената, която казва всичко точно, кратко и ясно. Следвай принципите си, бъди честна. Истинският мъж ще го оцени, ако не го направи, просто не е твоят човек. Сексапилът е отживелица, на ход е острият ум – покажи го!

2.Обичай се – за да те обича и той. Погледни се в огледалото – ти си уникална и прекрасна. Ако има нещо, което не ти харесва, превърни го в нещо, което обожаваш. Когато се чувстваш добре в собствената си кожа, това си личи. И мъжете го виждат.

3.Не се отказвай от хобитата си – всеки има право на малко лично време за себе си и компанията си. Продължавай да излизаш с момичетата и да правиш онова, което те влече. По този начин му даваш малко свобода и той го оценява. Нека имате своите женски и мъжки вечери, пък и може да го запалиш по нещо ново, знае ли човек…

4.Комплименти и пак комплименти! Приемай ги с увереност и ги прави с удоволствие. В първия случай показваш, че си уверена в себе си и в своите качества. Във втория – че не се страхуваш да ласкаеш човека отсреща. Плюсът става още по-голям, ако това е друга жена… знаем, че конкуренцията е убийствена.

5.Не забравяй за себе си – както споменахме, отделяй време за себе си. Всяка жена има нужда да се глези от време на време, а когато това включва разкрасяване за него, удряш право в десятката. Мъжете обичат факта, че си красива заради него, макар невинаги да го показват, те се чувстват горди от това.

Бъди жената, която го обича и подкрепя, която е искрена с него, която смело демонстрира избора, който е направила и не се интересува от хорското мнение. Покажи му, че точно ти си неговата половинка с действия, защото на думи всичко е лесно. Бъди тази, от която той няма да може да се откъсне. Не е нужно много – просто бъди себе си.