Как да имате повече пари, използвайки Закона за привличането

0
1270

Според Закона за привличането, можем да имаме абсолютно всичко, което искаме. Просто трябва да си го пожелаем достатъчно силно и да си го визуализираме често. Рано или късно, ще го привлечем към себе си. Ето няколко конкретни начина, по които да използвате този магически закон, за да имате повече пари:

Бъдете наясно с това какво точно искате – не е достатъчно просто да искате пари. Трябва да знаете добре какво точно искате да направите с тях, какви действия ще предприемете и какви са намеренията ви.

Визуализирайте си – това е един от най-добрите начини да повишите мотивацията си и да промените начина си на мислене и нагласата си. Енергията, която отдавате на света, се връща обратно при вас. Помислете си как ще се почувствате, ако изведнъж забогатеете и какво точно ще се промени? Колкото по-реална е представата в ума ви, толкова по-бързо ще постигнете целта си.

Недейте да сте негативно настроени към парите – много хора са настроени негативно, когато става въпрос за пари. Това вече е тема, която е асоцирана и пропита с негативност. Това отнася ли се за вас? Ако отговорът ви е положителен, трябва да промените мисленето си, за да привлечете материалните блага към себе си.

Фокусирайте се върху богатствата, които вече имате – колкото повече мислите за една тема, толкова по-централно място заема тя в живота ви. Всеки ден мислете и бъдете благодарни за това, което вече имате – кола, дом, пари и всякакви други удобства. Ако се чувствате богат и мислите като богат – ще станете богат.

Заглушете критичния глас в себе си – вярванията ни често ни саботират. Всеки път, щом искате да привлечете парите, може да има тих глас у вас, който да казва, че няма да успеете или че не ги заслужавате. Това не сте вие – това е негативността, която сме възприели от обществото, което ни критикува постоянно. Опитайте се да спрете тези мисли. Слушайте само чувствата си и интуицията си.

Недейте да мислите прекалено много – ако прекалено много се фокусирате върху тази една цел и забравите за всичко друго, ще провалите действието на Закона за причливането. Важно е да сте емоционално стабилни и да знаете, че желанията ви скоро ще се изпълнят. Оставете Вселената да си свърши работата и бъдете търпеливи.

Влезте в хармония с чувствата си – да сте богат определено ще промени начина, по който се чувствате. Кое ще бъде различно? Замислете се и се опитайте ясно да си представите как ще се държите и ще се чувствате, когато сте богат. Опитайте да се държите така всеки ден. Вярвайки в себе си и показвайки го, ще постигнете целта си по-бързо.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here