Как да познаеш себеуважаващата се жена

1
2353

Доста лесно! Жена, която цени и уважава себе си, полага грижи за външния си вид. Тя се стреми винаги да изглежда добре, да бъде на ниво, да покаже, че е здраво стъпила на земята и си е напълно самодостатъчна.

Тя се грижи за тена си – ако няма такъв по природа, намира начин да го поддържа. Лекият загар винаги е по-добра идея от кожа тип „сирене“. Така, чертите изпъкват по-добре, а лицето придобива жизнерадостен вид.

Тя се грижи за излъчването си – слагайки съвсем лек грим, колкото за да подчертае извивките си. Знае, че трябва да акцентира върху устните или върху очите и го прави по закачлив начин, който я кара да изглежда прекрасно.

Тя се грижи за кожата си – да бъде мека, чиста, еластична, сияйна. Отново, с подходяща козметика, на която разчита, тя се грижи за тялото си по най-добрия начин.

Тя се грижи за веждите си – една от най-важните зони на лицето, която мигновено привлича вниманието ти. Трябва да са винаги почистени, оформени и красиви, за да подчертаят очите по най-очарователния начин. Жената, която се грижи за себе си знае, че естествения вид на веждите е най-хубав, затова се стреми да поддържа формата им такава.

Тя ще грижи за косата си – винаги чиста, блестяща. С прическа или небрежно пусната, пак изглежда страхотно. Има различни козметични продукти, които съдействат за правилна грижа и прекрасен вид на косата. Една дама винаги обръща внимание на гривата си и на козметиката, която използва. Все пак, това е едно от нейните тайни оръжия.

Тя е винаги с прическа – и тук не става дума за нещо претрупано и крещящо. Изключвайки официалните поводи, в ежедневието си една поддържана жена оформя косата си бързо, лесно и ефектно. Небрежен кок, красиви букли или грижливо изправена коса – тя умее да комбинира прическата с дрехите и да завърши перфектно цялостната си визия.

Тя се грижи за маникюра си – винаги! Тя знае, че ръцете са най-изящната част от тялото и се стреми винаги да изглеждат добре. Не е нужно дори да има лак, оформянето и почистването са достатъчни, за да показва с гордост ръцете си навсякъде.

Тя се грижи за цялостната си визия –правилното съчетание между дрехи, обувки и аксесоари е задължително. Тя умее да комбинира всичко според индивидуалния си вкус и й се получава много добре. В зависимост от събитието, прилага своя стил и получава комплименти за избора си. Не е нужно да се води по модните тенденции, дори да излезе извън рамките, пак изглежда отлично.

1 COMMENT

  1. Това е описанието на жена, която се интересува единствено и само от външния си вид или иначе казано – кифла и най-вероятно от кифла е написано. Как пък никъде не видях да пише, че трябва да се погрижи и за интелектуалното си и духовно усъвършенстване, да положи някакви мозъчни усилия, да поработи над недостатъците в характера си… По-голяма глупост не бях чела!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here