Как да разбереш, че той НЕ те харесва

0
4019

В полезрението ти отново е попаднал симпатяга, който те е впечатлил по един или друг начин. На къде, обаче отиват нещата? Непрестанно анализираш поведението, думите и съобщенията, които ти праща, но така и не стига до един извод. Е, ще ти се притечем на помощ и ще сложим край на колебанието, споделяйки ти знаците, които показват, че той не те харесва наистина, просто си играе.

1.Все още не е изтрил профила си в сайта/приложението за запознанства – на това му се вика играч! Ако от време от време си го преглежда, значи определено не си успяла да грабнеш вниманието му.

2. „Seen” – любимото – да прочете съобщението ти, но да не ти отговори. Възможно е да се сети след няколко дни, но може и напълно да забрави.

3.Не се разделя с телефона си, дори когато е с теб – щом там има нещо по-интересно, значи е ясно, че ти не го вълнуваш. Явно иска да бъде другаде в този момент.

4.Стига само до… прегръдка – а, къде останаха целувките? Няма мъж, който да не иска да целуне момичето, което харесва. Осъзнай се!

5.Емотиконки? – ако не използва емотиконки, докато си пишете, значи приема всичко сериозно и му е доста скучно. Какво остава, за човечетата с целувките, сърчицата и всички романтични жълтурковци. Ако не получаваш от него, по-добре потърси друг.

6.Известните – всяко момче има фантазия с някоя популярна знаменитост, това се отнася и за жените. Ако, обаче, постоянно ви натрива носа с Памела Андерсен или някоя друга, най-добре го оставете да си я гледа по телевизията.

7.Бившите – всеки има своето минало, но ако той непрестанно ти натрапва своето, значи имаме проблем. Може би, все още не е превъзмогнал предишната си връзка.

8.Инициатива – обикновено ти я поемаш, нали? Ако е така, просто не се занимавай. Отношенията се поддържат от двама, не може само един да носи цялата тежест. Ако може да прекара и един ден без да ти пише или да ти се обади, просто не е за теб. Разбира се, винаги ще намери време, ако става дума за интимност (в случай че сте се разбрали да поддържате отношения „приятели с ползи“).

9.Липса на интерес към теб – това с продължение на точка 8. Момчетата, които харесват някое момиче, се интересуват от него, от това как е минал деня е, какво прави и т.н. Както ти искаш да знаеш какво го вълнува, така и той трябва да проявяват интерес към теб.

10.Недостатъци – кой ги няма? Той също не е перфектен, но умело коментира твоите. Време е да се отървеш от него!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here