Как да станете една истинска дама, която да привлече успешен мъж

3218

Искате да привлечете до себе си един истински мъж? Тогава трябва да бъдете и да се държите като истинска дама! „Как?“- веднага ще попитате вие!
Има специални „неща“, с които жените „привличат“ вниманието на мъжете, а днес ще говорим за тях.

Стил!

Трябва да обърнете внимание на вашият стил, като цяло. Какво носите, как изглеждате… Трябва да се позиционирате като жена, която може да стане достойна съпруга на успешен мъж. Топове с голи кореми и стегнати мини-ризи определено ще привлекат вниманието на мъжете, но защо? В същото време те ще ви смятат само за лека авантюра или за преминаващо приключение. Как трябва да изглеждате за другите? Трябва да имате ролята на Жената-съпруга – грациозна, елегантна, женствена.

Препоръки: Цветовата схема на дрехите ви трябва да е привлекателна – да не е натрапчива, но и да не ви прави бледи и невидими. Изберете спокойни, но наситени цветове, ярки цветове, без да прекалявате или неутрални, допълвайки ги с ярки елементи, аксесоари. Вашият стил трябва да се помни и трябва да се подчертае, като създадете нещо лично ваше – това може да бъде красиво завързан шал на врата, блестящо колие и дори специална прическа. Това ще позволи на мъжа да ви забележи и запомни. И като цяло, винаги трябва да сте свежи и усмихнати, за да сте една истинска и привлекателна дама.

Вътрешно състояние!

Доволни ли сте от живота си? Можете ли да й благодарите за всеки опит, който сте получили? Често ли сте депресирани или стресирани? Може би сте преследвани от притеснения, нямате самочувствие и вече сте забравили последния път, когато си направихте нещо за удоволствие. Имате ли вътрешната хармония, която привлича успешните мъже? Доволни ли сте от живота и душевното си състояние? Никой няма да се интересува от жена с лошо настроение – депресирана, тъжна и постоянно оплакваща се.

Препоръки: Интересът на мъжа към жената задълбочава вътрешното й ядро, „дарява“ я с енергия. Мъжете имат нужда от положителни, радостни, незабравими емоции – дайте им това! Създайте настроението си, оставете очите ви да блестят от топлина и нека на устните ви винаги има усмивка.

Език на тялото!

Трябва да наблюдавате своята грация и стойка, за да можете да я държите правилно, така че да е приятна за другите. Как се движите, обичате ли да танцувате? Това е изключително важно, ако искате да бъдете една истинска дама.
Езикът на тялото е много важен.

Препоръки: Научете се да контролирате езика на тялото и да го използвате във връзки с мъже. Не бъдете безжизнени статуи!. Станете по-грациозни и гъвкави, така че походката ви да е лека, с чувствени движения и привлекателни пози.