Как изразявате гнева си, според зодиакалния си знак

0
1304

Овен
Те имат къс предпазител и гневът им избухва доста лесно в зависимост от ситуацията. Те имат страст за живота и се разочароват, когато някой или нещо им пречи да постигнат целите си.

Телец
Те ще говорят с вас, когато се чувстват готови, но се уверете, че сте им казали цялата истина и нищо не сте им спестили. Така че, когато са ядосани, те ще имат какво да кажат и ще се нуждаят от цялото ви внимание.

Близнаци
Що се отнася до гнева им, повечето Близнаци нямат труден нрав. Ако нещо ги накара да се разтревожат, те ще се изразят, но няма да се замислят за проблема твърде дълго. Близнаците имат желание за живот и не искат да прекарват време в това да се дразнят.

Рак
Те са силно пасивно- агресивни, така че ако ги ядосате, не очаквайте да ви кажат. Ако нямате развита интуиция и не можете да четете добре езика на тялото, тогава няма да ви е лесно да се справите с един Рак.

Лъв
Като истински огнен знак, те ще преодолеят проблема толкова бързо, колкото се е случил. Така че, не се притеснявайте прекалено много, ако ги ядосате – те не за злопаметна зодия.

Дева
Девите, като Раците, стават пасивно-агресивни, когато са ядосани. Те се дразнят, скриват го и ви пренебрегват. Те не обичат конфронтацията и я избягват като чумата. Предпочитат да си тръгнат, за да се справят с гнева си сами.

Везни
Те биха предпочели да избягат от конфронтацията, вместо да се сблъскат с нея, така че ако сте ги ядосали, не очаквайте от тях да направят първата стъпка. Може да е наистина трудно да разберете дали сте разгневили Везна, но ако не ги чуете за няколко дни, това може би е единственият намек, че е така.

Скорпион
Ако разгневиш Скорпион, внимавай за езика на тялото им преди всичко друго. Те няма да ти кажат, че са разстроени. Очите им, изражението на лицето и други фини признаци, обаче, лесно ще ги издадат.

Стрелец
Както може би сте очаквали, те ще ви го върнат, ако ги разгневите. Те не понасят добре предателството и няма да ви спестят нищо, ако случайно ги ядосате.

Козирог
Вие ще знаете кога се чувстват ядосани, защото рядко се напрягат, но когато това се случи – наистина избухват. Не бихте искали да бъдете този, който ги е ядосал, тъй като те не прощават лесно.

Водолей
Те не обичат да показват на хората своите емоции, така че най-вероятно ще сдържат чувствата си във всяка ситуация. Може да разберете колко наистина сте ги вбесили по-късно, след като са имали необходимото пространство, за да се справят с истинските си емоции.

Риби
Риби най-вероятно ще искат да са сами, за да се успокоят, вместо да стоят наоколо и да хвърлят неща. Те ще плачат и ще крещят, за да се чувстват по-добре, или ще надуят някаква ядосана метал музика, за да извадят емоциите си наяве.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here