Как се държите на първа среща, според зодиакалния си знак

0
2749

Овен
Обичате да контролирате нещата, затова често сте човекът, който планира срещата. Лесно ви е да водите разговори с непознати, затова срещите са приятни, дори да излизате със срамежлив човек.

Телец
Вие сте инати, но и много упорити и търпеливи. Ако харесате човека, с когото сте излезли, ставате много чаворни. На първа среща блесвате с чувство за хумор и окуражавате другия човек да се отпусне.

Близнаци
Вие сте социални, интересни и можете да се адаптирате във всяка ситуация. Чувствате се добре в кожата си и на първа среща от вас винаги лъха самочувствие.

Рак
Много сте романтични, и още на първа среща можете да си представите как се жените за отсрещния човек. След среща винаги се чудите как е минало, дали са ви харесали и разказвате всичко на приятелите си и ги молите за съвет.

Лъв
На пръв поглед сте много самоуверени. Когато, обаче, наистина харесате някого, ставате нервни и срамежливи. Честно на първа среща изглеждате безупречно, защото обичате да привличате вниманието.

Дева
Често ви се случва да си падате по грешни за вас хора. Обичате дълги и сериозни връзки и се случва да инорирате лошите качества на отсрещния човек. Често сте тихи и трудно се разкривате пред нови хора.

Везни
Вие имате какво да предложите. На първа среща често се вманиачавате и ви отнема часове да планирате и да решите как да изглеждате. Не се притеснявайте, вие сте страхотни!

Скорпион
Флиртът ви се отдава с лекота. На първа среща поддържате темата на разговор върху другия човек, за да поддържате мистерията около себе си и да не разкриете прекалено много. Така карате отсрещния човек да иска още!

Стрелец
Обожавате да водите интелигентни разговори и да се срещате с умни хора. На първа среща обичате да ходите на нестандарни интересни места. Ако човекът, с когото сте не ви допада, не се замисляте много дали да си тръгнете.

Козирог
Обичате да сте подготвени и да държите всичко под контрол – например да поръчате вино преди другият човек да в дошъл. Не се скъпите по отношение на срещите – човекът, с когото сте, получава най-доброто.

Водолей
Вие сте креативни и артистични. Лесно ви е да се увлечете в разговора на първа среща и нямате проблем да поспорите с другия човек, ако мненията ви се различават. Ако държите страстите си под контрол, веднага събуждате интереса на другия човек.

Риби
Като се вземе под внимание колко е чиста душата ви и колко е добро сърцето ви, е много трудно някой да не си падне по вас. Лесно се впечатлявате на първа среща и се радвате на всичко като малко дете. Не се променяйте, чарът ви лежи в невинността ви.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here