Когато на двама души им е писано да бъдат заедно, те ще намерят пътя един към друг

0
10049

Вярваш ли в съдбата? Вярваш ли, че всичко в живота ни е предначертано? Или смяташ, че всичко, което ни се случва е чиста случайност?

Хората казват, че ако наистина обичаш някого трябва да го пуснеш. Ако той се върне, значи винаги е бил твой, а ако не го направи, тогава никога не е бил за теб.

Не знам колко е вярно това твърдение. Аз все още съм си предишната аз и съм на същото старо място, където живяхме заедно години наред. Където създадохме толкова много страхотни и незабравими спомени. Мястото, където и двамата решихме да сложим край на връзката си.

Знаеш ли, когато се разделихме се чувствах самотна и изгубена доста дълго време. Имах чувството, че огромна част от мен беше изтръгната. Сякаш част от душата ми липсваше. Чувствах, че никога няма да мога да излекувам раните си и да продължа живота си.

Все пак ти беше много важен за мен. Направи ме различен човек, от този който бях преди да влезеш в живота ми. И имахме нещо истинско. Дълбока емоционална връзка – такава каквато малко хора успяват да изпитат в живота си.

Все още не мога да повярвам, че ни отне само секунда да сложим край на всичко и да се освободим. Сякаш беше толкова лесно и безболезнено.

Измина година откакто скъсахме и откакто те видях за последно. И тези 12 месеца не бяха достатъчни, за да изтрият любовта, която чувствах към теб. Не бяха достатъчни да ме накарат да забравя и да се освободя от теб напълно.

Защото все още мисля за теб. Сърцето ми все още милее за любовта ти, а тялото ми копнее за докосването ти.

Все още ми липсваш. Все още те обичам.

И все пак нямам нищо друго освен надеждата, че ако ни е писано да сме заедно, ще намерим пътя си един към друг.

Наречи го съдба, или както искаш, но аз силно вярвам, че когато на двама човека им е предопределено да са заедно, рано или късно, ще бъдат.

Вярвам, че идва момент в живота, когато всичките ти въпроси и съмнения ще получат отговор.Всичките ти планове ще се осъществят. Когато най-накрая видиш и разбереш всички знаци, които вселената ти изпраща.

Вярвам, че когато наистина искаш нещо да се случи, вселената или съдбата, винаги намират начин да го осъществят.

Наричай ме наивна и глупава, но никога няма да се откажа. Докато сърцето ми бие и докато все още дишам, ще вярвам че ако на мен и теб ни е писано да бъдем заедно, ще се случи нещо, което ще има силата да ни върне отново един към друг.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here