Кои са нещата, които трябва да спреш да правиш веднага – според зодията

9396
Pixabay images

В даден момент, всички ние имаме чувството, че нещо не е както трябва. Сякаш не живеем живота си правилно. Не, че има определен начин, по който трябва да съществуваме, просто понякога се отплесваме и не позволяваме на щастието да се настани в сърцето ни. Нека видим кои са нещата, които несъзнателно превръщаме в пречка за личните си радост и хармония, според зодията.

Овен – твърде много негативизъм! Вие сте големи инати и макар понякога това е играе във ваша полза, през по-голямата част от времето упоритостта не е на ваша страна. Имате нужда от повече спокойствие и положителна нагласа, защото стресът наистина ви идва „too much”.

Телец – сами си поставяте ограничения. Дали от страх, притеснение или необяснима нужда от контрол, вие все правите е планове и когато те не се осъществят, това направо ви срива. Приемете, че в този живот нищо не е сигурно, спрете да планирате и просто живейте, наслаждавайки се на времето, прекарано с любимите хора, на успехите си и на уроците, които наричате провали. Не, те не са такива.

Близнаци – време е да поставите щастието си на първо място! Обикновено, сте склонни да се примирите с дадена ситуация, работа и дори партньор, които не са ви по вкуса, просто защото не знаете как да постъпите или ви е страх да поемете риска и да промените нещото, което куца. Е, заради това, хората около вас страдат, а оттам и вие не се чувствате добре. Направете необходимото, за да достигнете до комфорта, от който се нуждаете. Така, всички около вас също ще бъдат спокойни и щастливи.

Рак – непрекъснато поставяте другите пред себе си. Мислите за всички, но не и за собственото си щастие и удовлетворение. Стига толкова, Раци! Обърнете внимание първо на себе си, защото не всички хора заслужават грижите, които полагате за тях, а нека си го кажем – често ви се случва да оставате разочаровани, нали? Никой не е по-важен от вас, проумейте го.

Лъв – истинска царска изолация. Не давате на никого да ви доближи, да види емоциите ви, да усети как се чувствате и какво изпитвате. Свалете маските, защото накрая от толкова прикритие, ще останете сами. Вие сте чудесни, няма нужда да се криете. Истинските ви любими хора ще ви приемат такива, каквито сте.

Дева – определено не се държите добре със себе си и това трябва да се промени. Твърде критични сте към себе си. Знаем, че сте перфекционисти, но сте и хора. Направете себе си свой приоритет, а който наистина иска, ще бъде до вас дори когато не сте толкова съвършени.

Везни – бъдете малко по-твърди. Добродушният ви характер често дава повод на хората да ви се качват на главата. Спрете да се жертвате за другите и помислете първо за себе си. Изразявайте емоциите си, проявете истинската си сила и воля, и без съмнение ще се почувствате много по-добре.

Скорпион – спрете да се залъгвате, че сте си добре и сами. И вие заслужавате любов, та как ще овладеете цялата страст, която бушува във вас? Трудни сте за разбиране, защото не обичате да се разкривате пред хората. Но, спокойно. Има хора, които искат да бъдат до вас и ще го направят дори и да ги ужилите (все пак не го правете).

Стрелец – твърде много се страхувате. Имате остър ум, в който се въртят множество различни идеи, но често страхът е причината да не ги реализирате. Ще си помогнете, ако подредите мислите си и започнете да изпълнявате целите си една по една, последователно и успешно.

Козирог – животът не е състезание, така че спрете да създавате излишно напрежение както за останалите, така и за себе си. Отпуснете се, научете се да се наслаждавате на малки неща, които ще видите само ако забавите темпото.

Водолей – миналото си е минало, идва ред на бъдещето! Трудно ви е да се отъснете от преживяното. Точно това е причина да не успявате да сте напълно щастливи. Време е да погледнете напред, отваряйки нова страница и затваряйки окончателно старата.

Риби – твърде често попадате на хора, които ви разочароват. Това се случва, защото сте прекалено наивни, мили и добри. Спрете да се доверявате на първия срещнат. Дайте време на човека отсреща да ви покаже истинските си намерения. Не се гмуркайте веднага в следващото приятелство или връзка. Нещата трябва да се изпитат във времето.