Кои са 3-те поговорки, които те описват най-точно според зодията

0
8713

Със сигурност имаш свои собствени принципи, които не пристъпваш, ръководени от индивидуалния ти характер. Ето как изглеждат твоите истини според зодиакалния ти знак. Това си ти – в 3 поговорки:

Овен

„Иди там – не знам къде, донеси това – не знам какво“ – Овенът знае какво иска да каже, а дали ти го знаеш не е толкова важно, но нямаш избор – трябва да знаеш!

„Безстрастният живот е като безплодното дърво“ – първичността и авантюризмът са им в кръвта.

„Нищо не е свършено за този, който е жив“ – може да се справи с всяка ситуация.

Телец

„Животът се измерва с работата, а не с годините“ – трудолюбие, което понякога граничи с работохолизъм. Телците обичат да берат плодовете на своите усилия, а те обикновено са много вкусни!

„И вълкът сит, и агнето цяло“ – не пропускат добра възможност, стига да им се отдаде такава. Големи хитреци са.

„Много шум за нищо“ – не се примиряват с нищо, което не им е по вкуса или което не ги задоволява, било то работа, човек или дадена ситуация. Могат да си тръгнат на секундата, за тях това е губене на време.

Близнаци

„Предпочитам да видя много, отколкото да живея дълго“ – обичат да пътуват, да виждат и изживяват нови неща. Скучното ежедневие не е за тях.

„Хвърлете го във водата и ще се върне с риба в устата“ – големи инати, които постигат успехите си с упоритост, хитрост и креативен ум.

„За добро е всичко, което се случва“ – големи оптимисти.

Рак

„Нека не търчим по пътя, да поседнем на него“ – анализират и дълго обмислят дадената ситуация преди да предприемат действие.

„Желязната пестница е облечена в кадифена ръкавица“ – много наивни и много дори, но когато чашата им прелее, се превръщат в истински пожар! Могат да те попилеят, ако ги ядосаш или нараниш.

„Моят дом е моята крепост“ – домошари, изцяло отдадени на близките и семейството си. Чувстват се най-добре у дома.

Лъв

„Който го е страх от мечки, не ходи в гората“ – не се бои да се хвърли във всяка ситуация. Обича да рискува, да опитва нови неща и да се изправя пред различни предизвикателства.

„Достойният автор на велико дело кучешки лай го не спира“ – може да прозвучи леко нарцистично, но Лъвовете искат и могат да печелят уважението и възхищението на всички около себе си. Как го правят? (Знаят само те.)

„Да живееш в блатото е лошо, защото там е тихо“ – около тях винаги е шумно – много ангажименти, много приятели, много отговорности. Животът на Лъва никога не е спокоен и еднообразен.

Дева

„Животът без цел е пътуване без посока“ – те винаги имат цел, която преследват, а след като я осъществят, си поставят нова, защото иначе животът би бил немислим.

„Говори си, не ми пречиш“ – нищо не може да убегне от зоркия им поглед. Имат остър ум, умеят да се концентрират върху нещо и винаги имат план Б в главата си.

„Три пъти мери, един път режи“ – премислят всички възможности, преди да се захванат с какво и да било.

Везни

„Да става каквото ще, а ако не се случи, значи така е било писано“ – когато се колебаят за нещо, оставят последната дума на съдбата. Обичат спокойствието и ако нещо не се получава, просто го оставят.

„Авантюрата отива само на изтънчените“ – обичат новите неща и предизвикателства, но правят всичко с мярка. Никога не прекаляват, в което се крие и чарът им.

„Там, където ни няма е хубаво. Ето защо ще отидем“ – незнайно защо, те смятат, че там, където не са били и това, което не са опитвали ще бъде по-забавно от това, което вече знаят. Любопитството им е водеща черта в характера.

Скорпион

„Прави това, на което си способен, а другото остави в ръцете на съдбата“ – доста противоречим нрав, който прави всичко, за да постигне желаното, но се доверява и на вече предначертаното.

„Око за око, зъб за зъб“ – злопаметен знак, чието отмъщение винаги е сладко, така че не ги ядосвайте. За тях е въпрос на гордост да си върнат на онзи, който ги е наранил по някакъв начин. И винаги го правят.

„Животът и доверието се губят веднъж“ – тук няма нужда от думи, просто не си позволявайте да губите доверието на един Скорпион.

Стрелец

„Казвай истината винаги – само така няма да се наложи да помниш какво си казал“ – хора, които не се страхуват да казват истината в очите, независимо дали тя е хубава или не. За тях честността е  на първо място.

„Способният ще стигне до върха, некадърният ще остане долу“ – в главата им непрекъснато се върти някоя нова идея и винаги нещо им помага да я осъществят. Едни от късметлиите в зодиака.

„Животът е като Луната – или залязва, или е пълна“ – Стрелецът е винаги в двете крайности – или щастлив, или тъжен; или богат, или беден. При него не съществува златна среда.

Козирог

„На вълка вратът му е дебел, защото си върши работата сам“ – винаги постигат успехите си сами, не търсят помощ и ценят високо онези, които притежават такъв характер.

„Водата камъка дълбае с постоянство, а не със сила“ – притежават търпение, което често им помага да осъществят мечтите си.

„С търпение и труд всичко се постига“ – обединява горните две; това са най-силно изразените черти на тази зодия.

Водолей

„У всеки може да откриеш талант, дори и да е глупав“ – креативни личности, които притежават доста скрити таланти.

„Рибата е в морето, а той вече е приготвил тигана“ – страхотни мечтатели, които знаят, че е необходимо и време за размисъл преди да се впуснат в поредното приключение.

„Щом живееш сред вълци, ще виеш с тях“ – могат да комуникират с всеки човек, без значение от неговия пол, социален статус, произход и т.н.

Риби

„Бог наказва любимците си“ – тези хора често са много религиозни и вярват в Божието наказание и в Божията помощ.

„За да живееш весело, не ти трябва причина“ – не правят планове, живеят за момента и се наслаждават на това, което се случва в момента.

„Смелите умират веднъж, а страхливците – много пъти“ – за тях важи първото и за съжаление се случва често, а причината – любов, разбира се.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here