Кой е Единственият за теб – според зодията

0
3991

Твоите изисквания, твоите критерии, твоят избор, на който ще обречеш сърцето си, твоят човек – според твоята зодия!

Овен – твоят единствен е целеустремен, амбициозен, безстрашен. Човек, който няма проблем да се справи с всички твоите настроения и трески за дялане.

Телец – перфектната половинка за теб, трябва да те приеме с всичките ти недостатъци, но и качества. Трябва да бъде само твой и ничий друг.

Близнаци – верен, искрен, моногамен – това е единственият за теб. Трябва да може да понася и двете ти лица, да те подкрепя и изслушва, да те разбира, без да те съди.

Рак – твоят идеален партньор е онзи, който ще ти даде цялата любов на света. Имаш нужда да се почувстват специална, обичана и обгрижвана. Онзи, който ти покаже, че си такава, е точният за теб.

Лъв – правилният за теб, ще те разбира, нахъсва и подкрепя. Ще ти дава лично време, без да вдига скандали след това. Ще ти бъде верен и ще ти вярва.

Дева – твоят единствен ще те остави да бъдеш себе си. Ще те приеме педантична, практична и изискваща. Ще се съобразява с теб и ще е готов да ти помогне във всяка ситуация.

Везни – той ще приема всичките ти различия и ще те обича такава. Няма да има нищо против, че виждат нещата от друг ъгъл, че се стремиш да постигаш баланс във всичко, което правиш, че ти трябва време да се решиш да направиш нещо. Той ще бъде до теб.

Скорпион – твоят идеален партньор е този, който докаже лоялността си, обичта си и безрезервната си подкрепа към теб. Ако те предразположи да покажеш емоциите си, той е, да знаеш.

Стрелец – трябва да ти бъде най-добър приятел, после и любовник. Трябва да се радва, че те има до себе си и да го показва с гордост. Да бъде с чувство за хумор също като теб и да цени миговете, които прекарвате заедно.

Козирог – той трябва да разберете, че си малко по-консервативна и често имаш нужда от побутване, за да се осмелиш да действаш. Той трябва да бъде твоят гръб, който те подкрепя непрекъснато, да ти покаже и забавната страна на живота и да те обича безусловно.

Водолей – той трябва да е толкова луд, колкото си ти. Да се съгласява с абсурдните ти идеи, да те подкрепя, разсмива и обича. Да ти представя бъдещето ви заедно.

Риби – перфектният партньор за теб е мечтател, който не спира да те изненадва с романтични жестове. Човек, който носи детското у себе си, който те кара да се чувстваш спокойна и щастлива с него.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here