Кой не е за теб – според зодията

0
18676

Не че всичко зависи от зодиакалният знак, но той до голяма степен определя същността на хората. Лесно може да разберете с какъв човек бихте имали сполучливи отношения, ако разберете каква зодия е. Нека видим, обаче, с кой въобще няма да ви се получи.

Овен – не поглеждай към Козирог / Козирог – не поглеждай към Овен

Тук се сблъскват спонтанност и спокойствие. Овенът е първичен, а Козирогът обича всичко да се случва по план. Освен това, той е работохолик и не би могъл да даде на Овена вниманието, кото иска да получава от своя партньор. Овенът обича да прекарва време с любимия човек, докато Козирогът обича свободата си. Определено, Козирогът е по-отговорен и здраво стъпил на земята и вятърничевостта на Овен би го докарала до лудост.

Телец – не поглеждай към Водолей / Водолей – не поглеждай към Телец

Докато Телецът държи на топлината и романтиката в една връзка, Водолеят е по-консервативен и прагматичен. Иначе казано, стане ли дума за мили жестове, той е истинско дърво. Освен това, не си пада от разхищенията. В леглото би могло да се получи, защото и двамата обичате различните неща, но само до там.

Близнаци – не поглеждай към Скорпион / Скорпион – не поглеждай към Близнаци

Тук имаме съвместимост от гледна точка на флирта. И двамата обичате да си играете. Докато Близнаците търсят истинското забавление, обаче, Скорпионът се надява да ви оплете в мрежите си и да ви превърне в своя собственост. Казано накратко, и двамата обичате да си играете, но Скорпионът е уверен, че играта е по неговите правила. Вие бихте били като куче и котка.

Рак – не поглеждай към Стрелец / Стрелец – не поглеждай към Рак

По принцип, тази комбинация би могла да бъде сполучлива, ако и двамата сте готови на компромиси. Различията идва от това, че Ракът е домошар. Той предпочита семейния уют, спокойствието, сигурността, докато Стрелецът е свободолюбив, обича да пътува, да експериментира, да опитва нови неща. Не се задържа на едно място дълго време и в пряк, и в преносен смисъл. Трябва наистина да го впечатлите, за да бъде ваш завинаги и да се примири с нестихващата ви любов, която изразявате във всеки удобен случай. От тази двойка би излязло страхотно приятелство, но любовта определено е под въпрос.

Лъв – не поглеждай към Риби / Риби – не поглеждай към Лъв

Рибите са нежни, емоционални и романтични. Не това, обаче, ще получиш, ако решиш да влезеш в отношенията с тях. Рязката смяна на настроенията, прекалената чувствителност и сприхавост, големия инат и меланхолията, която ги обхваща понякога, би изкара Лъва извън релси. Освен това, Рибите се стремят към тиха и спокойна връзка, а с Лъва това е невъзможно. Около него винаги се случва нещо и трябва да влезеш в темпото му, за да се получи помежду ви, а за една Риба това е невъзможно.

Дева – не поглеждай към Везни / Везни – не поглеждай към Дева

Тук няма нужда от много думи. Девата е подредена и държи всичко да се случва организирано и по план. Да знае къде, кога и защо. Везните са колебливи и обикновено не могат да дадат отговори на тези въпроси. Докато Везните се радват на живота и са по-вятърничеви, Девата е амбициозна и непрекъснатия й стремеж към усъвършенстване би ги дразнил.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here