Home Зодиак Колко сте добри в леглото, според вашият зодиакален знак

Колко сте добри в леглото, според вашият зодиакален знак

0
23076

Астрологията може да ви разкаже много за това кой сте, какво се случва в живота ви, например ако Меркурий е в ретрограден режим, може би това е причината да се сблъскате с някои сериозни комуникационни проблеми с вашата половинка. Вашият зодиакален знак всъщност може да даде някои важни указания и за интимния ви живот, според експерти от Lovehoney.

Търговецът на секс играчки наскоро анализира сексуалните навици на всички 12 знака със звезди и излезе с много находки. Разгледайте пълните резултати по-долу от проучване, проведено в онлайн базата данни на повече от 3 500 респонденти.

Кой знак води най-активен полов живот ?

Водолей! И скоро след това:

# 2. Телец

# 3. Риби

# 4. Дева

# 5. Лъв

Кой има най-много партньори?

Зодия Дева! След нея:

# 2. Овен

# 3. Телец

# 4. Лъв

# 5. Риби

Кой е най-доволен от сексуалния си живот?

Водолей! (отново)

# 2. Козирог

# 3. Везни

# 4. Овен

# 5. Телец

Според проучването на LoveHoney, 21% от хората искат да знаят звездния знак на тяхната дата, преди да се отдадат на половинката си. Това има смисъл, когато се замислите колко много можете да научите за специфичните сексуални навици на новото си съзнание въз основа на зодиака. Ето още няколко разкриващи сексуална информация, които LoveHoney намери за всеки знак:

Овен

Директният, истински секс е предпочитан за представителите на този знак. Не очаквайте от тях да се придържат към прегръдките или да се отдалечат твърде много.

Телец

Страстни любовници, които искат да отделят време за изследване на тялото на партньора си. Според проучването, те също купуват повече секс играчки, отколкото всеки друг знак.

Близнаци

Всичко за забавния, безгрижен секс с кикотене и смях. Сексът за тях не е задължително да се равнява на любовта.

Рак

Предпочитат да имат силна емоционална връзка преди да правят  секс, те са най-чувствените любовници от зодиакалните знаци.

Лъв

Те обичат да бъдат в центъра на вниманието. Дайте им думи на утвърждаване и всички комплименти за които се сетите.

Дева

Умелите любовници, които се стремят към съвършенство в спалнята. Няма изненади за тях, те обичат да слизат и да се замърсяват по най-техничен начин.

Везни

Лесни и креативни любовници, за тях сексът е за споделяне и свързване.

Скорпион

Интензивни, емоционални, страстни и малко тайнствени, понякога могат да бъдат притежателни и да имат интензивен сексуален апетит.

Стрелец

Най-вероятно е да се радват на бърз секс, тъй като не харесват рутинните и лесно се отегчават.

Козирог

Те се наслаждават на структурата и се гордеят, че са добри любовници, но въпреки всички предварителни планове, те са отлични в експериментирането.

Водолей

Вълнуващи и непредсказуеми любовници. Водолеите най-вероятно ще останат верни на своите партньори.

Риби

Нежни и емоционални любовници, които живеят, за да задоволят своите партньори. Според съобщенията трима от петте Риби се забавляват в спалнята.

Окончателната присъда е, че трябва да си потърсите Водолей. Или някого с  вашите възприятия относно половия акт, с когото да се чувствате комфортно.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here