Коя дума е определяща за теб според зодията

25128
Уроците на Хорхе Букай
Снимка - Pixabay

Всеки зодиакален знак има своите отличителни черти – характерни особености, които го правят разпознаваем сред другите. Благодарение на тях, щом разберем зодията на човек, може веднага да я свържем с нещо и да изградим бегла представа. Но, това е само първото впечатление. За да опознаеш някого, трябва много повече.
И все пак, нека видим кое е най-изявеното качество или отличителна черта в една дума, с която се асоциира всяка зодия.

Овен – сексапил
Магнетични и страшно чаровни, дори да не се е нагласил, Овенът пак привлича всички погледи със сексапилното си излъчване. То просто струи от него постоянно. Независимо от пола, той събира всички погледи навсякъде, където отиде.

Телец – премереност
Спокоен, уверен, умен, интелигентен, Телецът мрази споровете. Разрешава конфликтите с думи, защото винаги знае какво да каже и кога да го каже. В случай, че се зададе скандал, обаче, бяга, защото не се чувства добре в подобна ситуация.

Близнаци – късмет
Галениците на съдбата, Близнаците винаги успяват да получа онова, за което мечтаят. Рано или късно, желанията им се осъществяват. Често се сблъскват със щастливи случайности, но те са оптимисти по природа, може би и това е от значение. Само те си знаят…

Рак – семейство
Техният дом е тяхната крепост. За тях семейството е всичко – те са прекрасни домакини. Умеят да внасят топлина и уют вкъщи. Грижовни са, лоялни партньори, културни и интелигентни. Безспорно това е най-семейната зодия.

Лъв – уникалност
Все пак са царете в зодиака. Комуникативни, забавни, позитивни, те винаги са в центъра на събитията. Чарът им е завладяващ, а харизмата – поразителна. Станат ли част от живота ти, трудно ще ги забравиш. Те оставят следа всеки път, щом прекараш време с тях.

Дева – лоялност
Макар, понякога да ти намира кусури, когато една Дева те обича, ще направи всичко, за да те защити и да се погрижи за теб. Тя е винаги там, когато имаш нужда от нея. Лоялен приятел и партньор, на нея може да се разчита.

Везни – комуникация
Мили, внимателни, общителни, Везните могат да намерят общ език с всеки. Те винаги имат какво да кажат по дадена тема. Има аналитичен ум, който им помага да премислят всяка ситуация и да решат всеки проблем.

Скорпион – отмъщение
Страстни, силни, пламенни – тези хора вършат всичко със страшна енергия, включително и не толкова хубави неща. Ако навредиш на един Скорпион, той със сигурност ще ти отмъсти и то елегантно и качествено. Определено не го искаш за враг.

Стрелец – красота
Те са прекрасни откъдето и да ги погледнеш. От стойката, през очите, до цялостното излъчване. Всичко е точно такова, каквото трябва да бъде. Чарът им се разпръсква с пълна сила и дори някой да е прекалил със сладки и да е качил килограм или два, пак ще си го обичаш, просто защото е толкова сладък!

Козирог – тайна
Трудно изразяват емоциите си и хората обикновено ги определят като потайни. Не можеш да разбереш какво се върти в главата на един Козирог, ако самият той не реши да ти каже.

Водолей – класа
Те са олицетворение на класата, изтънчеността, стила. Винаги се отличават с нещо различно, било то дреха или аксесоар. Модният им вкус е безупречен и често дават съвети на приятелите си. Еталон за елегантност.

Риби – сила
Силата им се крие в тяхната слабост. Изключително чувствителни, нежни и раними, те преодоляват всеки проблем и разочарование. Разумът им им помага да се справя с всяко предизвикателство. Умеят да оцеляват и да продължават напред с гордо вдигната глава.