Любовта, която заслужаваш да имаш

1
2179

Заслужаваш някой да те гледа така сякаш ти си падащата звезда, която е сбъднала желанието му. Някой, който държи ръката ти така все едно си най-ценното нещо на света, който те обича точно такава каквато си и не иска да се променяш.

Заслужаваш някой, чийто очи ще ти показват колко е доволен, че си до него, който ще те уважава достатъчно, за да те оставя да взимаш сама решенията си, и никога няма да ти нарежда.

Заслужаваш някой, който те насърчава да се развиваш. Не този, който иска да стоиш на едно място. Никога няма да те кара да правиш нещо, което не искаш. Някой, който те подкрепя във всичко, което правиш.

Вярва ти и уважава мечтите и целите ти, и е с теб докато се опитваш да ги постигнеш. Заслужаваш някой да те пита „Как си?” и да познава как е минал деня ти само по изражението на лицето или тона на гласа ти.

Заслужаваш някой, който те гледа как се обличаш сутрин със същия блещукащ поглед, с който те е гледал да се събличаш вечерта. Който те гушка по цяла нощ и те докосва нежно, защото знае че си била наранявана и си все още крехка. Заслужаваш този, който ще ти помогне да напишеш своята история без да я прави негова. Няма да се присмива на важните за теб неща.

Заслужаваш някой, който винаги ще дойде с теб да гледа любимия ти филм, дори и да не го харесва. Оставя те да слушаш музиката, която харесваш и ти дава пространство, когато се нуждаеш от такова.

Някой, при който да потърсиш спасение, когато искаш да избягаш от реалния свят. Този, който разбира колко трудно ти е било да разрушиш стената  и да отвориш сърцето си отново.

Заслужаваш някой, който няма да си тръгне. Няма просто един ден да реши, че вече не те обича и да затвори врата след себе си. Трябва ти такъв, който ще уважава любовта ти и никога няма да те предаде. Няма да те приема за даденост и никога няма да ти каже, че заслужаваш нещо по-добро само, за да се измъкне лесно от връзката.

Заслужаваш някой, който винаги ще вярва в любовта ти. Който ще те прави толкова щастлива и ще забравиш, че някога си била тъжна. Този, който ще те обича толкова много, че ще те накара да забравиш как си се съмнявала, че ще намериш любовта.

Трябва ти някой, който ще те накара да осъзнаеш, че заслужаваш да бъдеш обичана, но не с каква да е любов, а с истинската.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here