Най-глупавото нещо, което сте правили за любов, според вашата зодия

0
2299

Овен (21 март – 19 април)

Прекарвали сте часове, опитвайки се да направите идеалната снимка, за да я изпратите в Snapchat или да публикувате в Instagram с надеждата, че той ще се натъкне на нея и ще реагира по някакъв начин.

Телец (20 април – 20 май)

Престрували  сте се, че сте съгласни с необвързващата връзка, за да убедите другия човек да остане, въпреки че тайно желаете реална, ангажираща връзка, която има потенциал да продължи за цял живот.

Близнаци  (21 май – 20 юни)

Принудили сте се да минете на диета, не защото се опитвате да станете по-здрави или искате да го направите за себе си, а защото сте си мислели, че ще ви харесат повече, ако отслабнете.

Рак (21 юни – 22 юли)

Отдалечавали сте се  от приятели и членове на семейството, с които сте били много близки, защото сте поставяли вашата връзка на преден план и така тя е била целият ви свят.

Лео (23 юли – 22 август)

Лъгали сте за интересите си, за възрастта си или за това, с което се занимавате, защото сте искали да впечатлите някого. Изпитвали сте съмнения, че той ще хареса човека, който сте.

Дева (23 август – 22 септември)

Престрували сте се, че пътят ви не е толкова дълъг,само за да се срещнете с човека, който харесвате. Не сте забелязвали, че той не е готов на компромиси и не желае да се срещнете по средата.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Отхвърляли сте възможността да срещнете други хора, които биха се отнасяли към вас с уважение,отдаденост и грижа.Чакали сте с фалшива надежда, че вашата половинка ще се промени и ще се допълва с вас.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Претърпели сте много повече загуби от първоначалното си намерение, защото сте искали да докажете, че сте в състояние да се справите с всичко сами.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Най-глупавото нещо, което сте правили е да лъжете човек, който ви обича, защото сте се страхували да се борите заедно с него срещу проблема.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Постъпвали сте глупаво като сте боядисвали косата си в различни цветове, правели сте си пиърсинг или татуировка с цел да впечатлите някого.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

В последната секунда сте оставяли приятели или сте се обаждали в работата, че сте болни, защото сте искали да прекарате време с човека, който сте харесвали.

Риби (19 февруари – 20 март)

Престрували сте се, че се интересувате от определена група и дори сте учили текстовете на песните предварително, само за да спечелите внимание и интерес към вас.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here