Най-досадното нещо в характера ви, според зодиакалния ви знак

0
5353

Овен
Постоянно говорите за себе си. Когато сте сред хора, постоянно говорите за себе си, за историите си или за постиженията си. Дори някой друг да се опита да сподели нещо, вие веднага го засенчвате със своя собствена история.

Телец
Прекалено много докосвате непознатите хора. За вас може да няма проблем да прегръщате човек, когото току-що сте срещнали, но на него може би не му харесвате. Рядко взимате това в предвид.

Близнаци
Постоянно сменяте настроенията си – от секунди преминавате от добро настроение до яд или депресия. Лошото ви настроение не трае дълго, но със сигурност доста дразни околните, които трябва да го търпят.

Рак
Ако някой ви обиди вие не казвате нещо и си премълчавате. Проблемът е, че това променя настроението ви и околните само чакат момента, в който ще избухнете.

Лъв
Вие обичате да се смеете. Понякога се смеете толкова силно, че доста пречите на околните, особено ако сте на тихо или усамотено място.

Дева
Вие сте много интелигентни и умни, което е хубаво качество. За съжаление го демонстрирате прекалено често, постоянно споделяйки факти и числа. Това прави впечатление отначало, но след време изглеждате дистанцирани и сякаш няма за какво друго да говорите.

Везни
Вие искате всички да са щастливи и доволни. На социални събития ходите да забавлявате всички и да им носите питиета, без да осъзнавате, че изземате длъжността на домакина.

Скорпион
Искате да блеснете с ум и постоянно поправяте околните за начина им на говорене или писане. Това е изключително досадно и не е най-добрия начин да направите впечатление.

Стрелец
Обожавате да ходите по забавления, но когато сметката дойде, уменията ви за смятане сякаш изчезват. Много често оставяте по-малко пари от това, което дължите, и оставяте другите да се погрижат за бакшиша. Никой не харесва хора, които се скатават.

Козирог
Имате лошия навик винаги да се отнасяте с хората, сякаш са некомпетентни. Обожавате да командвате, а на много хора това наистина не им се нрави.

Водолей
В компании сте толкова заинтригувани от разговора, че понякога забравяте за добрите маниери. Често пъти зарязвате хората, с които сте отишли, за да се запознаете с някой нов човек, с когото наистина много искате да поговорите.

Риби
Много често ви се случва да променяте плановете в последния момент. Или забравяте, или ви пада батерията на телефона, или сте постоянно закъснели. Дори приятелите ви да са свикнали, новите хора в живота ви често пъти ще ви приемат за груби и сякаш не се интересувате достатъчно от тях.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here