Най-емоционалните зодии, при които напрежението е повече, отколкото трябва

0
4441

Стресът е нещо, от което не можем да избягаме, ето защо трябва да се научим да се справяме с него. Всеки реагира по различен начин на източниците на напрежение, които го заобикалят. Някои хора са достатъчно силни и се борят с него с оптимизъм, докато други има по-лабилна психика и често се оказват в неговия капан.

Тези 5 зодии са по-склонни към депресивни състояния, защото са твърде чувствителни и често се пречупват под натиска на тревожността си.

Рак – те винаги изразяват емоциите си. Не могат да се преструват, че са щастливи, когато нещо ги натъжава. Истински са, но и често именно силно изразената им емоционалност е онова, което ги прави уязвими към стреса. Трудно превъзмогват разочарованията и се чувстват сринати психически, когато нещо им тежи и не могат да го преодолеят.

Близнаци – често се поддават на собствената си нерешителност. Съмняват се в себе си, трудно взимат решения, особено ако става дума за нещо сериозно. По тази причина, често съжаляват за изборите, които са направили и страдат от тях. Понякога проявяват безотговорност, просто защото се страхуват да поемат такава.

Дева – тя изпада в панически страх, когато плановете й се объркат. Девата мрази хаоса, стреми се към ред и щом той се наруши, това просто я смазва психически. Държи да се справят перфектно с всичко, което прави и изпитва непрестанно съмнение дали ще успее. Макар да е смела и борбена, има моменти, в които психиката й е толкова натоварена, че сякаш изпада в черна дупка, от която няма излизане.

Везни – при тях винаги има вътрешна борба – дали решението, което са на път да вземат е правилно или не. Трудно постигат хармония със себе си и това важи пълна сила и в личния, и в професионалния им живот. Това ги потиска и ги кара да чувстват емоционално изтощение.

Риби – не знаят как да овладеят емоциите си. Негативното ги побърква, защото просто не го разбират. Те мислят, че всичко е добро и хубаво, и щом разберат, че това не е така, са склонни към депресия и изолация. Трудно се справят със стреса, предпочитат сами да изстрадат всичко, което им тежи, вместо да се боря с проблемите.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here