Най-мъжките момичета сред зодиакалните знаци

2371
100 начина да изживееш пълноценен живот
Снимка - Pixabay

Някои жени трудно могат да бъдат наречени по-слабия пол, защото надминават много мъже по своята воля, решителност и смелост. Тези момичета могат сами да се грижат за себе си и често се справят по-добре от мъжете.

Вижте кои са тези четири небесни съзвездия, които са подарили на жените мъжествен характер.

Овен

Повечето от лидерите жени са от зодия Овен. Лидерство, развит дух на конкуренция, агресивност са качествата, които отличават тези дами. Жените от тази зодия са признати за най-добрите шефове и се справят перфектно със всеки бизнес. Те не се губят в трудна ситуация, имат бърза реакция и се справят със всякакви проблеми. Жените от тази зодия са родени за лидери. Те обичат и знаят как да командват, те са импулсивни и изключително амбициозни.

Огнените дами често се сблъскват с мъже, които се опитват да им се докажат. В личния си живот жените Овен също обичат да заемат господстваща позиция. Те не търпят да са по-слабия пол. „Моята съученичка винаги е била много властен и амбициозен човек. Не ме изненада като научих, че до 30-годишна възраст тя е постигнала позицията на ръководител на реномирана агенция за недвижими имоти. Лена, на 29 години.“

Дева

На равнодушието и самообладанието на жените от зодия Дева завиждат дори мъжете. Тези дами знаят как да „удрят“, както никой друг. Работа или лични отношения – жената Дева ще успее във всичко. Това е така, защото тя знае как да подреди приоритетите си, да организира времето си, да поддържа железен рекорд.

Жените от тази зодия се опитват да се справят сами със всякакви проблеми и не искат да молят никого за помощ. Те често заемат добри позиции, издигат се на лидерски позиции. Девите разчитат на себе си и не очакват помощ от никого.

Водолей

Въпреки целия си чар, жената Водолей има много мъжки черти в сложния си характер. Тя е предприемаческа личност, амбициозна и добре запозната с трудните ситуации. Жената Водолей решава проблемите си последователно, спокойно, без никаква паника. Този знак има мощна енергия и огромна сила на волята. Дамата Водолей може да общува с мъже при равни условия, предпочита да прекарва времето си с по-силния пол, отколкото с други жени.

„От дете обичах да бъда приятел с момчета. Сега в моята среда има и повече приятели от мъжки пол. С тях се чувствам много по-добре, отколкото с жени. Александра, 25 години

Козирог

Дамите от тази зодия са пример за издръжливост и спокойствие. Тези жени са доста благоразумни и предприемчиви. Те са готови да постигнат целта си, като бавно и уверено вървят напред. Жената Козирог е идеална за изпълнение на сложен план, тъй като само тя може да се движи толкова методично и неумолимо към своята задача. Дамите от този знак са доста сериозни, готови са сами да поемат цялата отговорност и не очакват помощ от по-силния пол.