Най-подходящата професия за вас според зодията ви

1958

Овен
Вие сте родени лидери. Това може да е голямо предимство. Лесно започвате проекти, но трудно ги завършвате. Ако не станете мениджър на компания, се замислете за професия в консултантския бизнес.

Телец
Вие сте много инатливи, но и много земни. Внасяте баланс на работното място. Обичате рутината и се оправяте много добре с парите. Обмислете дали да не се занимавате с финанси.

Близнаци
Вие обичате да живеете бързо. Скачате от едно нещо на друго постоянно, защото лесно се отегчавате. Ще се правяте добре в ПР-а или в менажирането на проекти. Това са много динамични сфери на работа.

Рак
Много ви бива в това да се грижите за околните и да им давате съвети. Работа с деца или като личен съветник или диетолог би ви паснала перфектно.

Лъв
Вие привличате хората като магнит и лесно ги вдъхновявате. Работа като учител или политическа кариера биха били стахотни за вас. Така ще заразите хората с ентусиазма си и ще сте в центъра на вниманието, което ви харесва.

Дева
Вие сте перфекционисти – искате нещо да стане по вашия начин или да не стане изобщо. Можете да сте много самокритични. Лесно се справяте с огромни количеста информация, затова научна работа би ви паснала перфектно. Редакторските позиции също биха ви удовлетворили.

Везни
Вие сте много социални. Страшно балансирани сте, щом става дума за кариера и преговаряте много добре. Перфектни сте за професия в продажбите или в клиентското обслужване.

Скорпион
Вие сте много интересни. Много ви бива да държите нещата около себе си в тайна и обожвате предизвикателствата. Обикновено се интересувате от неща, които плашат другите, като например съдебната медицина или хирургията.

Стрелец
Работата в отбор ви се отдава изключително много. Знаете как да контролирате хората така, че да правят каквото искате и какво искате. Чувствате се сякаш правилата ви задушават. Потърсете си работа в консултирането или в туризма.

Козирог
Вие сте сериозни и огранизирани хора, които обожават да работят. Много сте амбициозни и мотивирани за всичко, което правите. Подходящи сте за мениджърска позиция или работа в администрацията.

Водолей
Вие не следвате правилата. Не че сте лош работник – просто правите каквото си искате и когато ви е удобно. Предприемачеството или научната работа и проучвателската дейност за перфектни за този ваш маниер на работа.

Риби
Вие сте много флуидни, състрадателни и емпатични. Обожавате да помагате на хората и да се грижите за тях. Ще сте страхотни в медицината. За да сте щастливи, трябва да намерите работа, която приемате като хоби, вместо като работа.