Най-подходящия цитат за вашата зодия

0
5883

Овен
„Всичко е възможно, ако човек е достатъчно смел“ – вие имате много кураж и сте изключително самоуверени. Харесвате хора, които живеят на бързи обороти. Нищо не е в състояние да ви спре, когато решите, че наистина го искате.

Телец
„Това, което не те убие, те прави по-силен“ – вие сте изключително стабилни и имате огромна вътрешна сила, както и воля. Можете да издържите на всички трусове на живота.

Близнаци
„Да се развиваш е най-важното в живота“ – вие сте забавни, социални и обожавате да комуникирате с хора. По душа сте млади и винаги сте готови да научите нещо ново.

Рак
„Трябва да променим начина, по който гледаме на себе си. Като жени, трябва да се осмелим да поемем ролята на лидери“ – вие сте мъдри и бихте простили на всеки, защото осъзнавате, че никой не е безгрешен. Подкрепяте околните.

Лъв
„Бъди себе си. Всяка друга роля вече е заета“ – никой и нищо не може да сломи духа ви. Хората обожават да са около вас, защото сте харизматични, самоуверени и обожавате да сте под светлината на прожекторите.

Дева
„Всеки от нас е уникален сам по себе си и си има призвание, което трябва да намери.“- много наблюдателни и ориентирани към детайлите, вие обожавате да решавате проблеми. Готови сте да протегнете ръка на всеки, който ви помоли.

Везни
„Не се питай ‚защо‘, а ‚защо не‘‘ – вие карате хората около вас да се чувстват добре. Понякога сте нерешителни и не обичате конфликтите, но винаги се застъпвате за това, което е правилно.

Скорпион
„Хората, които са достатъчно луди да повярват, че могат да променят света, в крайна сметка успяват“ – вие сте много целеустремени. Влагате цялата си страст в нещата, които истински ви интересуват.

Стрелец
„Ще научиш много за себе си, ако вървиш по пътя на любовта и прошката“ – вие сте оптимистични и преди всичко искате да сте щастливи. От толкова много нови места и приключения, нямате място за негативност в живота си.

Козирог
„Бъдещето принадлежи на тези, които са подготвени за него“ – вие работите здраво и сте много дисциплинирани. От време на време трябва да ви се напомня да си почивате, защото мотивацията ви кара да не спирате по пътя към успеха.

Водолей
„С времето и опита, човек намира себе си“ – вие сте уникални и големи индивидуалисти. Вярвате в себе си и се приемате такива, каквито сте. Обожавате, когато околните също не се преструват.

Риби
„Човек трябва да е героят в собствения си живот, а не жертвата“ – вие сте много креативни и романтични и винаги сте готови да дадете на всеки рамо, на което да поплаче. Понякога сте прекалено чувствителни, но не позволявате на това да ви пречи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here