Няколко типа мъже, които трябва да избягвате

12998

Настроени ли сте за романтични изживявания? Ако отговорът е „да“ и в случай, че сте необвързана дама, която се надява след серия от срещи да се запознае с „единствения“, няма да е зле да хвърлите око на следния списък.

Бившият

Не, той няма да се промени. Да, достатъчно сте привлекателна, за да си намерите нещо по-добро. Не, няма смисъл да давате шанс на отношения, които вече са ви наранили. Да, ще изглеждате отчаяна, ако пак го приемете. Не, вие няма да се задържите дълго като двойка – веднъж сте разделили, ще го направите и втори път. Просто продължете напред.

Освободеният

Действително живеем в либерални времена и порядките не са същите каквито са били преди петдесет години. Но, ако след трета и четвърта среща, той продължава да се вижда и с други хора имайте предвид, че това няма да се промени. В случай,че ви устройва такъв тип връзка – никой няма право да ви съди, но ако имате сериозни намерения – този мъж не е за вас.

Обвързаният

Сами си знаете, че не е разумно да се виждате с вече обвързан мъж. Както и да се развият събитията – от тази ситуация няма да излезете, без да има наранени. Смятате ли, че имате силата да се борите за подобна връзка? Помислете добре над този въпрос преди да се впуснете в това начинание.

Неувереният

Знаем, че ще прозвучи надменно, но не си губете времето с неуверени мъже. Защо? Защото именно такива хора са склонни да проявят най-голяма жестокост, когато се почувстват предадени или изоставени. Освен това в един момент ще ви стане много трудно постоянно да стъпвате на пръсти, за да не прегазите крехкото му его. Истина е, че вярата на жената е много важен фактор за мъжа, но също така е вярно, че всеки сам е отговорен за самочувствието си.

Необвързан над 40

Не става дума за разведен или временно сам, а така нареченият “вечен ерген” . Подобни господа, независимо как се държат или говорят, вече са направили своя избор и той е да бъдат сами. След една определена възраст човек трудно променя навиците си. Просто трябва да приемете, че такива мъже се обичат от разстояние, защото те вече са решили да не допуснат никой твърде близо.

Току-що скъсалият

Подгответе се психически за дълги монолози за това каква беше “тя”, къде сгреши, как е трябвало да стане това или онова. Или още по-лошо – категорично и непробивно мълчание. Както и да се държи той, трябва да знаете, че непрекъснато ще ви сравнява с нея и никой не бърза да търси дълготрайни отношения, след като наскоро е излязъл от продължителна връзка.

Той е навсякъде

Не можахме да измислим по-добро име за този тип мъже. Те наистина са навсякъде, имат сто и един най-добри приятели, постоянно са по средата на някакъв проект, мобилният им звъни през пет минути, всяка вечер имат среща с нов човек. Понякога имате усещането, че вие сте просто част от антуража му. Е, права сте. Освен ако вие не сте също толкова хиперактивна, много скоро ще се изтощите и ще забележите, че през по-голямата част от времето той е зает да търси неща, които да държат ума му буден и няма голяма нужда от постоянна партньорка.