От какво наистина се нуждае, преди да се обвърже, според зодиакалния му знак

0
5078

Овен
Преди да се обвърже, има нужда от някой, който да го предизвиква да е по-добра версия на себе си и с когото да може да си представи бъдещето. Привлечен е от всеки, който е роден лидер.

Телец
Преди да се обвърже, има нужда от човек, който да приема за стабилен. Не е необичайно главата му да е в облаците, щом е влюбен, и си търси някого, с когото да е убеден, че има стабилно бъдеще.

Близнаци
Трябва му човек, с когото лесно да споделя мислите и емоциите си. Преди да се обвърже, трябва да е сигурен, че връзката ви е истинска. Трябва му човек, който да обича физическия контакт.

Рак
Трябва му човек, който да е емпатичен и безкористен като самия него. Трябва да знае, че жената до него може да се погрижи за него и за нуждите му и да го разбира, преди да реши да се обвърже.

Лъв
Трябва му човек, който да му позволява да е себе си и да му дава пространство. За да може да отдаде живота си на някого, трябва да споделя с него една и съща страст към живота.

Дева
Преди да се обвърже, трябва да намери човек, който да се справя в ситуации, които са му некомфортни. Трябва му партньор, койтода може истински да го разбира без думи.

Везни
Иска човек, с когото да не се притеснява да е в постоянна комуникация и да не го кара да се чувства досаден. Половинката му трябва да взима решенията понякога вместо него, защото тези мъже са много нерешителни.

Скорпион
Преди да се обвърже, трябва да изпита голяма страстна и пламенна любов към вас. Отначало ще е малко затворен, затова му трябва човек, който да го накара да се разкрие.

Стрелец
Преди да се обвърже, трябва да се увери, че имате същата енергия и любов към живота като него. Трябва да се убеди, че човекът до него ще го подкрепя в живота и че винаги ще му пази гърба.

Козирог
Трябва да се убеди, че човекът до него е също толкова практичен и има истински трезва мисъл. Трябва да е сигурен, че няма да се доверявате на емоциите си, а на здравия си разум.

Водолей
Преди да се обвърже, ще иска да му докажете, че ще бъдете винаги честна с него и че ще спазвате обещанията си на всяка цена. Търси човек, който ще се бие редом до него за нещата, които двамата искате от живота.

Риби
Търси човек с големи мечти в живота и големи цели за връзката. Преди да се обвърже, ще иска да почувства, че наистина влагате време и усилия във връзката си с него.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here