От какво се нуждае една жена, за да бъде щастлива – според нейната зодия

0
2038

Ето какво носи удовлетворение на дамите, според зодиакалния им знак.

Овен – те са щастливи, когато постигат свои лични малки или по-големи върхове. Постиженията са онова, което носи удовлетворение на амбициозните Овни.

Телец – единственото й желание да се чувства специална. Всеки мил жест би я направил щастлива – от скъп подарък, до обикновена роза от салфетка, на която пише „Обичам те“. Радва се на всичко, което показва, че е обичана и значима.

Близнаци – тя е в стихията си, когато е заобиколена от много хора. Обича да общува, да бъде забелязвана и смело можем да заявим, че се чувства в зоната си на комфорт, когато около нея е пълно с хора.

Рак – тя е щастлива, когато е около близките и приятелите си. За нея е важно да знае, че е ценна за някого, че някой отделя от времето си, за да бъде с нея. Умее да вижда малките неща и оценява всичко, с което бихте й показали, че е специална.

Лъв – тя не може да стои на едно място. Обича винаги да бъде заета с нещо, да се чувства значима и да допринася за всеобщото благополучие с дейността си.

Дева – тя се чувства най-добре, когато си вземе почивка и посвети време само на себе си. Обикновено се занимава с куп неща, които изпипва до последния детайл, ето защо пълноценната почивка е онова, което изпълва душата й с радост.

Везни – тя е щастлива, когато около нея цари мир и хармония. Не обичам конфликтите, споровете и скандалите. Има нужда от спокойствие и тишина, за да се чувства добре.

Скорпион – високият адреналин е нещото, което я зарежда. Чувства се добре, когато се впуска в нови преживявания и приключения с готина компания, разбира се.

Стрелец – обича да поставя пред себе си на пръв поглед невъзможни цели, а след това да ги постига. Тя просто си е такава.

Козирог – за нея е важно да знае, че се харесва на околните. Някой ще кажат, че чуждото мнение не е важно и вероятно са прави. Тя, обаче, се чувства добре, когато получава одобрението на хората, тъй като се има за техен водач и пример.

Водолей  – намира щастието в различните каузи, на които посвещава част от времето си. Обича да помага и да се раздава. Щастлива е, когато знае,  че е полезна.

Риби – щастлива е, което усеща присъствието и подкрепата на близките си хора. Това й дава сили да се справи с всяко предизвикателство, което животът й поднесе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here