Home Всички статии Разберете коя е тъмната страна на всяка зодия

Разберете коя е тъмната страна на всяка зодия

1216

Всеки един човек си има своите силни черти, както и своите недостатъци. Каква е нашата зодия определя каква е тъмната страна на характера ни. Някои зодии са по-раздразнителни от други, някои избухват бързо, а трети дори имат склонност да нараняват даже и най-близките си хора.

Но това е част от нашия характер и ни прави уникални и различни от останалите. Нашите сенки не са лошо или отрицателно нещо – те са просто част от този баланс на ин и ян от лунен и слънчев, отворен и затворен, бавен и бърз, вода и огън.

Ще ви представим някои от най-тъмните страни на различните зодиакални знаци. Вижте какви са те:

Овен

Овенът е известен със своите огнени темпераменти, ревност и нетърпение. Много често представителите на този зодиакален знак избухва и се пали без причина, а също е възможно да ви се разсърди за някаква глупост.

Телец

Въпреки положителната страна на тази зодия- упоритостта, тя понякога може да изиграе лоша шега. В един момент представителите на зодия Телец стават прекалено твърдоглави и вредят както на себе си, така и на хората около тях.

Близнаци

Всички знаем, че в Близнаците живеят двама душа. Тъмната страна на тази зодия е по-лошият близнак, който може да нарани хората, които обича, просто защото е имал лош ден.

Рак

Ракът е един от по-емоционалните водни знаци. Представете си емоциите на Рак като прилив, постоянно в поток. Това може да бъде изтощително и да доведе до депресия и оттегляне от хората в живота му.

Лъв

Лъвът е най-величествената зодия. Прекалено голямото его, обаче може да му изиграе лоша шега. Той много рядко отстъпва и така губи приятели и често има проблеми в любовта.

Дева

В някои моменти този знак много да бъде много студен към хората. Въпреки че Девата е романтик, има случаи, в които за да се предпази от болка и нараняване, тя пренебрегва най-близките си.

Везни

Те постоянно се колебаят и това в някои моменти им влияе отрицателно. Когато става въпрос за вземане на важни решения, хубаво е да бъдат по-решителни.

Скорпион

Скорпионите са изключително мистериозни и тайнствени. Те поставят стени пред себе си и това отблъсква много хора.

Стрелец

Понякога Стрелците са прекалено несериозни, те обичат свободата и това може да затрудни поддържането на близки приятелства на моменти.

Козирог

Козирогът е сериозен и трудолюбив човек. Хубавата страна на зодията е, че представителите й са много интелигентни и отбрани хора, но много често те си мислят, че знаят всичко. Не зачитат чуждото мнение и така стават част от конфликти.

Водолей

Това е една от най-общителните зодии. До тук добре, но те също така държат много на свободата си и в един момент е възможно да се отдалечат от любимите хора. По този начин могат да обидят приятели и близки.

Риби

Въпреки че са много добри, мили и приятелски настроени, Рибите доста често се затварят в себе си. Те не показват емоции и понякога хората си мислят, че са безчувствени.

Don`t copy text!