Разгадай избраницата си за пет секунди

940

Дори и да имате богат опит с дамите обаче, бъдете внимателни, защото не е изключено те да ви заблудят. Понякога една жена, която ви е впечатлила, може да се окаже не чак толкова прекрасна, колкото изглежда.

Затова ще ви помогнем с няколко съвета, как да разберете повече за вашата избраница.                                                                                                                                          Това са петте неща, скоитоще разберете повече за нея и то само за пет секунди.

  1. Питието й говори повече, отколкото си мислиш

Ако вместо някой коктейл или мартини с черешка, които са едни от любимите питиета на жените, пред нея стои чаша червено вино, това може да означава, че избраницата ти има желание за повече секс. А може би просто обича вкуса на виното … Според учените обаче, жените, които пият две чаши червено вино на ден, имат желание за секс по-често, отколкото дамите, които консумират вино по-рядко. Определено не трябва да изпускаш такава мацка!

  1. Облеклото издава намеренията й

Всеки мъж се заглежда по облеклото на една жена, няма спор. Особено когато тя носи  нещо секси, като къса рокличка например, то тя няма как да остане незабелязана. Според специалисти , ако една жена е облечена по-елегантно, отколкото изисква заведението, в което я виждате, това може да означава, че тя има някаква цел, като да си намери мъж. Тя вероятно се опитва да привлече мъжките погледи и да каже, че е напълно свободна жена, готова за секси приключения.

  1. Погледни я в очите

Въпреки че погледът ти ще е насочен към други нейни красиви части, опитай се да погледнеш в очите й. Те могат да разкрият много за момичето, което си си набелязал. Ако отваря очите си по-широко, когато те поглежда или вдига вежди, то тя определено има по-високи нива на сексуално желание. Затова следващия път, когато се втренчите в красивите й гърди, изместете поглед малко по-нагоре.

  1. Дали е дама или мъжко момиче

Ако избраницата ти  изглежда малко мъжкарана и не е облечена чак толкова секси, това не е повод за притеснение. Напротив, по-спортните момичета имат по-малко претенции за това  как изглежда мъжа до тях. Те искат да го опознаят, държат на вътрешната красота и начина,  по който се отнасят с тях.

 

  1. Студеното излъчване може да означава, че е много страстна

Понякога жените искат да изглеждат силни и студени пред мъжете. Но това съвсем не означава, че ако избраницата ти има студен поглед, тайно не си мечтае за бурни страсти с теб. Трябва да знаеш обаче, че хладните и резервирани жени са склонни да създават по-краткотрайни романтични връзки. С такава мацка може да изкараш една незабравима нощ, защото колкото е студено излъчването й, толкова горещи са страстите й.