Home Любов Седем типа мъже, които всяка жена среща в живота си

Седем типа мъже, които всяка жена среща в живота си

0
2618

Повечето от дамите са имали поне по няколко връзки, преди да намерят точния човек за себе си. Ще се опитаме да ги обобщим в седем типа мъже, които безспорно оставят отпечатък в сърцата на жените.

1. Лошото момче. Хлапакът. Бунтарят. Освен че е всичко това накуп, той определено знае какво иска от една жена и обикновено го получава. На такъв тип трудно се устоява. И един ден се събуждаш хлътнала до уши. Лудо влюбена. Наясно си, че връзката ви е обречена, но той те тегли като магнит. Бунтарят нарушава системно правилата, всякакви правила и ти вече си капитулирала.

2. Втория тип, който срещаш това е възрастния мъж. Веднага бие на очи това, че е различен от другите ти сърдечни тръпки. Мъж с опит, който знае как да предразположи жената, кавалер е, и с достатъчно опит в леглото. Единственият минус на връзката ви е, че няма да остане очарован от детинското ти понякога поведение.

3. Третия тип, с който се срещаме това е най- добрият ни приятел. С него прекарваш свободното си време, пиеш кафе, споделяш си тайни. И знаете всичко един за друг. С течение на времето ставате все все по – близки и по близки. И един съвет – не скапвайте връзката ви със секс.

4. Следващият тип е Жененият. Сериозно обвързаният. И почти всички дами са имали вземане- даване с такъв екземпляр. Началото на такива отношения винаги е обещаващо, красиво и много емоционално. Но имайте си едно наум. Каквото и да ви говори, той ще няма да се разведе. Никога!

5. Идва ред на Пътешественика. Той е волна душа. Скиталец по дух и ще прави всичко възможно да те изкарва постоянно от зоната на комфорт. Постоянно ще ти разказва увлекателно за местата, които е посетил, но ако не споделяш ентусиазма му и да тръгнеш навсякъде с него, ще трябва да се задоволиш с опцията да си стоиш вкъщи и да очакваш пощенски картички.

6. Шестия тип е Богаташът. Някои дами са готови да имат връзка с материално подсигурен човек. Но не всичко е пари. И за да водиш луксозен начин на живот, обикновено се плаща непосилна цена.

7. Седмият тип е Душата на компанията. Веселякът. Харизматичен, забавен и очарователен, той пленява от раз дамите. С него се стига само до мимолетен, но запомнящ се флирт.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here