Силните жени не се интересуват от хорските очаквания

823

Ако срещнеш силна жена, веднага ще разбереш. Има някаква особена вибрация, която излъчва и ти показва, че е силна и уверена в себе си.

Но как е станала такава?

Вероятно е различно при всяка силна жена, но сигурно пътуването ѝ да стане такава е започнало в деня, когато е решила да спре да се интересува от очакванията на другите.

Жените са подтиквани от социалните и културни медии да изглеждат, да живеят и да работят по определен начин. Очакванията спрямо жените са напълно нереалистични.

Но силната жена не се интересува от очакванията на другите.

И това не е всичко.

Силните жени тежат на мястото си.

Да си силна не означава да си агресивна. Това е мъжкия начин на мислене. Силата не е колко тежко можеш да вдигнеш, а колко мъдро избираш думите си. Сила е да мислиш това, което казваш, да го подкрепяш с действия и да тежиш на мястото си.

Силната жена, която отстоява себе си не е агресивен човек. Не е побойник. Просто е заела мястото си в света и не позволява на никого да ѝ го отнеме. Тя се е борила и е спечелила всичко, което има и няма да го даде лесно.

Силните жени признават грешките си.

Хората, които не поемат отговорност за грешките си, вероятно се опитват да изглеждат силни, но няма нищо силно в това да прехвърлиш вината на някой друг или да се правиш, че не си сгрешил.

Силните жени не винят никой друг, а себе си, когато е допусната грешка. Не е нужно някой да я прикрива или да накара проблемите ѝ да изчезнат. Тя стои здраво на земята и винаги си признава, когато е сбъркала нещо.

Всеки може да допусне грешка, но е важно да се поучи от нея. Силните жени знаят, че ако не се учиш от грешките си, никога няма да се подобриш.

Силните жени винаги предизвикват себе си.

Не можеш просто да се събудиш един ден, да осъзнаеш че си силна и толкова. Да бъдеш силна жена означава да се променяш постоянно, да научаваш нови неща, да се предизвикваш да бъдеш по-добра по нови и вълнуващи начини. Силните жени винаги се стремят към звездите.

Силните жени вдъхновяват всички около себе си.

Да бъдеш силна жена не значи да гледаш всички останали отвисоко. Тя винаги ще помага на тези, които имат нужда. Силната жена е щедра, мила, издържлива и честна. Ако имаш нужда от помощ и имаш добри намерения, винаги ще ти подаде ръка.

Силните жени са отворени към света.

Едно от най-важните качества на силната жена е, че е отворена към света и не затваря себе си за новите неща и различните начини на живот. Силните жени не напредват като събарят останалите по пътя си, и не съдят хората. Силната жена знае как да остане в собственото си поле и да уважава изборите на другите.

Силните жени правят доста неща различно, защото не понасят глупости и не се интересуват от чуждите очквания.