Това са трите зодии, които винаги си отмъщават

1
2072

Ако имате познати, които са представителите на някои от следните зодии, трябва да бъдете много внимателни с тях, защото обидите ли ги по някакъв начин, те не само че няма да го забравят, но и задължително ще си отмъстят!

Козирог

Тези рогати представители като цяло са общителни и приятелски настроени. Но ядосате ли ги, по-добре бягайте далеч! Козирозите са изключително отмъстителни и ще направят всичко, за да си го върнат. Те не оставят нещата недовършени, не вярват в прошката и предпочитат да решат проблемите си сами.

Най-често те показват лошата си страна, когато стане дума за любов. Ако по някакъв начин сте ги наранили в отношенията си към тях, ако сте ги обидили или пък изневерили, чакайте отмъщение. Те ще направят всичко, за да ви накарат да се почувствате още по-зле, отколкото са се почувствали те.

Близнаци

Близнаците са една от най-ревнивите зодии. Те обичат толкова силно, дори леко задушаващо и не дават на никой да обърне внимание на половинката си. Главно си отмъщават на тези, които се опитат да им отнемат нещо, което си е само тяхно, включително половинката им. Когато някой човек се доближи до любимия им, те могат да станат изключително зли и да започнат да търсят начини да отблъснат човека.

Показват лопата си страна и тогава най-добре да се отдръпнете, защото иначе ще се срещнете лице в лице с отмъстителните Близнаци! Лошата енергия, която представителите на този знак могат да изпратят, в действителност може да навреди на човек. Те са готови дори да прибегнат до черни магии, така че много внимавайте с такива хора. Никога не ги ядосвайте!

Дева

Девите не само че си отмъщават винаги, но на тях това им доставя изключително удоволствие. Те дори обмислят внимателно, в продължение на дни и седмици, начина, по който ще се отмъстят на този, който ги е наранил. Девите са уникални сами по себе си. Тяхната природа е по-различна от тази на другите зодии. Наистина са склонни да поставят себе си пред всички други.

Те си отмъщават най-често, когато е засегнато егото и самочувствието им. Ако по някакъв начин сте ги обидили, не сте ги разбрали, не сте на тяхното мнение, най-добре да се извините, защото иначе ви чака нещо страшно. Те не просто ще ви отвърнат с обида. Ще разберат кое е най-слабото ви място и ще атакуват директно!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here