Чувствителните хора имат тези 7 супер сили

17132
снимка - pixabay

Знаехте ли, че емпатите, или много чувствителните хора, са около 15-20% от населението? Много хора чувстват това, че са толкова емпатични към болката на останалите като проклятие, но всъщност е благословия. Тези хора често биват отхвърляни от тези, които не могат да ги разберат, но дарбата им е безценна и не бива да бъде захвъряна току така.

Всички плуваме в океан от емоции, но емпатите ги усещат много по-силно. Те имат следните 7 супер сили:

Те разбират как се чувстват останалите без да се налага те да казват и дума

Един чувствителен човек ще разбере как се чувствате без даже да си отворите устата. Те усещат енергията ви веднага щом влезете в стаята, не можете да скриете нищо от тях. Езика на тялото ви и аурата ви издават абсолютно всичко. Тяхната интуиция им дава поглед във вътрешния свят на другите. Те винаги разбират и могат да ви предложат рамо, на което да поплачете, и да ви предложат разбиране. Така няма да се чувствате самотни.

Чувствителните хора не се вписват сред останалите, но и не им пука. Те разбират целта си на тази планета.

Те лесно разбират чуждата гледна точка и перспектива

Чувствителните хора не просто изслушват вяло проблемите ви и ви предлагат глупав съвет. Те ще спрат да правят всичко, с което се занимават, за да ви обърнат внимание и да разберат гледната ви точка. Те са водили много битки, включително тази с егото си. Те знаят какво е болка, депресия, тревожност и ярост и затова лесно биха разбрали проблема ви.

Те виждат света през много обективи и имат отворено съзнание и широк мироглед.

Те са страхотни приятели

Заради възможността им да чувстват всичко много дълбоко, тези хора са страхотни приятели и много обичащи партньори. Те ще са до вас и в най-тежките моменти и никога няма да се чувствате сами. Винаги ще ви изслушат и ще ви предложат любов и подкрепа. Ще ви преведат през тъмнината.

Те се познават много добре

Чувствителните хора прекарват много време сами, за да се презаредят. Трябва им време, за да се освободят от цялата енергия и емоции, които са възприели от околния свят. Понеже прекарват доста време сами, те много добре се познават и самоанализират. Познават чувствата си и вътрешния си глас до съвършенство. Лесно могат да се освободят от егото и мислите си и просто да се наблюдат отстрани. Това също им помага да разбират останалите по-добре.

Те са невероятни лидери

Това може и да ви се струва странно, но емпатите имат страхотни слушателски умения, анализират добре ситуациите и много лесно се свързват с останалите. Тези качества ги правят страхотни лидери. Те не си правят заключения, преди да са изслушали всички гледни точки. Те уважават всеки и се отнасят добре с всеки, което ги прави незаменими. Те много лесно водят останалите към успех, защото знаят как да влязат под кожата им. Не се смятат за по-добри от останалите, и поставят собствените си нужди на заден план.

Те имат много любов за даване

Те чувстват всичко много дълбоко, включително любовта. Те са много смирени, заради безбройните битки, които са водили. Ще ви разберат без проблем и ще ви обичат безгранично и безусловно. Няма да ви съдят и ще ви приемат такива, каквито сте. Ще ви помогнат да се излекувате от всичките си несигурности и сами да се заобичате.

Те са много артистични и креативни хора

Чувствителните хора не приемат реалността, те живеят в собствен си свят. Много често ще ги хванете да се взират в пространството, мислейки си за свои лични неща. Те са много артистични в музиката, рисуването, поезията и много други форми на креативност. Без емпатите, света около нас нямаше да е толкова шарен и интересен. Без тях, реалността щеше да е доста по-мрачна, сива и тъжна.