10 знака, че не те обича наистина, а само те използва

0
12125

Да бъдеш влюбен е най-страхотното чувство на света, но не и когато е насила. Любовта не е нещо, което може да се случи, когато ти поискаш. Любовта е неконтролируема сила, която си има собствено темпо.

Ако си във връзка с някой, който не изглежда сигурен в чувствата си към теб, е време да си зададеш някои въпроси. Когато някой обича истински, той обича с цялото си сърце и всичко изглежда лесно. Но когато някой не иска да бъде с теб го усещаш вътрешно.

Ето 10 знака, които показват че той не си пада толкова по теб:

Винаги е зает с нещо друго. Изглежда сякаш има по-важни неща в живота си от това да бъде с теб. Всеки път щом му звъннеш той вече е някъде и се забавлява с приятелите или колегите си. Едва отделя време за теб.

Не иска да те запознава с приятелите и семейството си. Всеки път щом срещнете някой негов познат, той те представя само като приятел. Не е споменал на никой, че има гадже, затова никой не знае коя си. Това е знак, че той не е истински влюбен в теб, а просто си му удобна.

Ти си тази, която планира срещите ви. Той не си прави труда да ти се обади и да планирате нещо заедно. Един път седмично е достатъчно за него. Ако ти не му пишеш или не му се обадиш да предложиш нещо, сигурно повече няма да се видите.

Убедил те е, че е честен с теб, но ти чувстваш със сърцето си че не е. Той просто не те слуша, когато говориш. Всеки път щом се опиташ да разбереш нещо повече за него, намира начин да избегне темата, и те обвинява че задаваш лични въпроси.

Обажда ти се много рядко. Предпочита да ти пише.

Не те споменава в бъдещите си планове. Често говори за някакви събития, които предстоят, но почти никога не те включва в тях. Все едно въобще не смята връзката ви за нещо сериозно.

Често отменя плановете ви, с оправданието че има нещо по-важно за правене. Не го е грижа, че ще се ядосаш или разсърдиш, защото знае че каквото и да стане, ти бързо ще му простиш.

Все още говори с бившите си партньорки. Казва, че е приятел с всяка от тях, но е ясно че не е много добър в поддържането на такива приятелства. Тук трябва да ти светне червената лампичка, не я игнорирай.

Не отделя време да те опознае истински. Това е, защото не го е грижа за връзката ви. Той само си играе с теб. И ще продължава да го прави, докато не му станеш скучна или докато не намери друга.

Избягва да показва всякакъв вид привързаност на публични места. Не иска да те прегръща или да те държи за ръка на публични места. Дори не иска да го виждат с теб. Не го казва, но го показва. Всеки път щом излезете на обяд или вечеря е на място, където никой няма да ви види.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here