10 малки неща, които да запомниш докато търсиш любовта онлайн

0
933

Онлайн запознанствата могат да бъдат много забавни, но и много сложни. Много чувства започват да бушуват в теб, когато започнеш този процес. Затова запомни тези 10 неща, които ще ти помогнат да се отпуснеш и концентрираш.

Няма нищо лошо в онлайн срещите.

Лесно е да се почувстваш зле за това че си започнал да търсиш любовта онлайн. Хората говорят какви ли не глупости за този тип запознанства. Сигурно и ти имаш негативна нагласа за цялата работа, но няма нищо лошо или срамно в онлайн срещите. Съвсем нормално е да намериш някой чрез онлайн приложение или сайт. Това не означава, че нещо не е наред с теб или с начин,а по който го правиш.

Аз съм достойна и заслужаваща любов личност, независимо от любовния ми статус

Да бъдеш необвързан може да е страхотно, но понякога липсата на връзка може да те потисне. Когато това стане си припомни, че си достоен и мил, независимо дали излизаш с някого или не. Това не определя същността ти.

Няма да се задоволя с по-малко

Много е лесно да се задоволиш с който и да е, когато ти е писнало от всички онлайн щуротии. Самотен си и ти е скучно затова си готов да допуснеш обратно някой от миналото си. Това, което трябва да запомниш е никога да не се примиряваш с по-малко от това което заслужаваш. Цели се в някой, който е перфектен за теб.

Давам всичко от себе си

Във всеки един момент, ти даваш най-доброто от себе си. Може би в бъдеще ще го правиш още по-добре. Но точно сега правиш всичко по силите си. Това ще ти напомня че си стойностен човек и ще те утешава, когато допускаш грешки.

Не е провал, а урок

Лошите срещи могат да са кошмарни. Може да имаш чувството, че си сгрешил като си излязъл с някого, но всъщност си научил нещо ново. Сега знаеш повече от преди. Когато допуснеш грешка, научаваш ценен урок, и се стараеш да не правиш същата грешка отново.

Аз съм много смел

Да бъдеш уязвим е трудна работа. Постоянно се излагаш на риска от отхвърляне. Продължаваш да опитваш, независимо че нещо може да се обърка. Да си напомняш колко си смел, ще ти помогне да останеш уверен.

Ще трябва да мина през много хора, за да стигна до своя човек

Реалността на онлайн срещите е, че обикновено трябва да минеш през куп хора, преди да намериш някой стойностен. Не се отчайвай. Там има някой за теб.

И това ще мине

Понякога онлайн запознанствата могат да са ужасни. Карат те да се чувства разочарован и ядосан. За да преминеш през тези моменти винаги си повтаряй, че и това ще премине. Няма нищо вечно.

Обичам и приемам себе си изцяло

Лесно е да се почувстваш, сякаш нещо не е наред с теб, ако срещите не вървят както ти се иска. Това никак не е вярно. Вместо да се мислиш за безполезен, помни че трябва да обичаш и приемаш себе си точно такъв какъвто си. Така ще станеш по-привлекателен за потенциални партньори.

Ще я карам бавно

Всичко друго би било катастрофа. Не пришпорвай нещата, а живей за мига. Не се вторачвай в бъдещето, а бъди тук и сега.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here