10 неща, които ще разберете само ако сте зодия Лъв

0
7597

Не ви трябват други хора, но обичате да сте около тях – вие сте много независими и не ви трябва помощ за нищо. Това не означава, обаче, че не обичате компанията на лоялните приятели.

Не ви е нужно да контролирате всичко, но хората често ви позволяват – харизмата и чарът ви ви позволяват да сте доминиращ в повечето ситуации, вие сте родени лидери и нямате нищо против това.

Хората са привлечени към вас – хората около вас просто не могат да ви устоят. Или искат да са с вас, или да бъдат вас. Излъчвате самоувереност.

Прекалено сте директни – не можем да виним някой за това, че е честен, но това ваше качество най-много пречи на близките ви. Вие сте прекалено директни и груби, щом се стигне до това да се говори истината. Така лесно можете да обидите някого.

Имиджът ви е важен за вас – обичате хубавите неща в живота и не се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате. Какво мислят хората е важно за вас. Обичате да сте уважавани и винаги се стараете да изглеждате перфектно.

Не сте винаги доминиращ, просто на другите така им се струва – вие сте страхотни лидери и поемате контрол, без дори да го искате и осъзнавате. Другите ви имат за естествен лидер и ви вярват, да се справите във всяка ситуация.

Щедри сте до болка – вашата щедрост няма граници. Давате на близките си всичко, което можете. Мразите да гледате как приятелите ви страдат и винаги предлагате помощта си. Разбирате, че да даваш прави не само околните щастливи, но и вас самите.

Вие сте изненадващо чувствителни – не сте от най-емоционалните зодии, но имате сърце. Разбирате какво е болка много добре, но обикновено я криете дълбоко в себе си под имиджа си на силен и перфектен човек. Само най-близките ви хора са ви виждали наранени или тъжни за нещо.

Никога не казвате, че сте по-добри от всички останали, но е очевидно – разбирате защо околните ви мислят за егоцентричен, но не сте такъв. Вие сте интелигентен, привлекателен, мил и мотивиран. Не се мислите за по-добър от останалите, просто имате уменията, за да свършите нещо като хората. Какво можете да направите, да криете таланта си ли? Не мисля!

Енергичността ви изтощава повечето хора около вас – много е трудно да намерите някой, който може да устои на темпото ви. Ако приятелите ви, колегите ви и семейството ви са умни, ще ви оставят да тичате напред и да поемете контрола, а те после ще ви настигнат. Вие сте атлетични, работата не ви изтощава и имате много енергия.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here