10 признака, че излизате с ревнив мъж

0
2592

Много е трудно да си в стабилна връзка, ако мъжа до теб излъчва негативност. Ако видите тези 10 знака, значи половинката ви е прекалено ревнива. Може би е време да се отдръпнете за свое собствено добро и да намерите нова любов.

Той не ви се обажда и не ви пише, когато сте навън с приятелки. Да те игнорират, защото обръщаш внимание на други неща, които обичаш, е изключително напрягащо. Все пак, не може той да е единственото нещо в живота ви!

Не признава, че ревнува, но става студен. Не иска да е интимен и да ви покаже любов, дори след като той е започнал караницата. Сякаш ви наказва два пъти, вместо да поеме отговорност за действията си.

Често си намира оправдания защо не излизате. Не иска да привличате вниманието и други мъже да ви гледат. Не му позволявайте да ви спира да правите нещата, които обичате – просто излезте без него!

Опитва се да определя настроението ви. Винаги иска да контролира всичко, даже би саботирал събитие, ако не иска да ходи. Очаква да сте в същото настроение като него и никога не ви позволява да избирате какво да правите заедно.

След време ще се отдалечи от вас, защото не иска да признае пред себе си ревността си.

Разваля ви настроението, особено когато сте много щастлива. Не понася нещо друго да ви радва повече от него. Освен това, не може да приеме, че вие се справяте по-добре от него в живота и че сте по-успешна. Това са все признаци на много ниско самочувствие.

Тръгва си, ако говорите с друг мъж. Независимо дали е познат или колега, той просто си тръгва, щом се заговорите с друг мъж, и прави сцени.

Обръща внимание на други жени, за да ви накара да ревнувате. Гледа ги, флиртува с тях и ги добавя в социалните медии. Даже ви се сърди, щом изревнувате. Сякаш ви кара постоянно да се борите за него.

Говори за бившите ви. Това е знак на несигурност – ако беше сигурен в себе си, нямаше да се сравнява с предишните ви връзки. Ако един мъж ви обича наистина, няма да ви съди на базата на миналото ви.

Не се поддава на влиянието ви да го направите по-позитивен човек. Не иска да се забавлява и не иска да излиза от зоната си на комфорт. Сякаш е застинал на едно място и иска всичко около него да е винаги едно и също, за да му е познато и да може да го контролира.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here